Wendy

Anna, 2012. január 5. csütörtök

Nagyon lelkes, jófej, sokat nevető (és nem mellékesen gyönyörű) lány személyes stílusnaplója. Blogján, a Wendy’s lookbook bejegyzéseiben kedvenc összeállításait mutatja be, profi fotókkal és rövid háttértörténettel körítve. Nagyon hangulatos szemcukorka és ihletforrás egy lusta vasárnap délelőttre, de akár egy nehezen induló szürke hétköznapra is.

De nem csak képeket, hanem videókat is megoszt. Tél van, előkerülnek a kendők és sálak. Meguntad simán csak körbetekerni a nyakad? Valami különlegesebbre vágysz? Íme 25 mód, ahogyan viselheted őket:

Látszik, hogy rengeteg energiát fektet a dologba, de az is, hogy szívvel-lélekkel teszi. Nem lehetett könnyű gyermekkora – ő maga írja le, hogy az állami gondozás sokszor bizonytalan rendszerében nőtt fel, három munkahelyen dolgozva a suli alatt, majd miután megszerezte a pszichológia oklevelét, iskolában és börtönben is dolgozott. A divat és stílus szerelmese. Sugárzik róla a pozitív energia. Nem semmi kiscsaj. Szívesen cserélnék vele :)

Sokkal nehezebb szépen és nőiesen járni magassarkú cipőben, mintsem azt sokan gondolnák. Sok esetben már távolról látszik, hogy az illető csak sátoros ünnepeken veszi elő a tízcentis sarkakat, és járás közben iszonyúan kínlódik az egyensúlyozással. Nem nagy ördöngősség az egész: egyenes testtartás kell, egymás elé helyezett lépések, csípőmozgás (na, meg sok-sok gyakorlás), különben olyan lesz az összkép, mint amikor Mári néni a hegyről akar platformcipőben piacra menni…
Wendy tippjei a magassarkú viseléséhez:

fotók innen: wendyslookbook.com

Apropó tél, neked mi a kedvenc téli ruhadarabod?

Címkék: , ,