Utcadivat Kolozsvárról: már az őszre hangolódunk

admin, 2014. szeptember 9. kedd

Az erdélyi divattervezés helyzetének korábban már utánajártunk, így most inkább arra vagyunk kíváncsiak, miként öltözik az utca embere. Kolozsváron vadásztuk a megmutatásra érdemes szetteket, és nem kellett sokat keresgélni.

modell1

Larisa összeállítása egy kicsit monokróm, viszont annyira könnyed és légies, olyan jól passzol az egyre inkább ősziesre forduló hangulathoz, hogy egyszerűen nem tudtuk kihagyni. Megérte azt a 2 percnyi energiabefektetést, amit állítólag ráfordított.

modell2

Tökéletes kora őszi összeállítás: már nem tobzódik a színekben, mégis kitűnik a tömegből. Könnyűnek tetszik, de ugyanakkor elég meleg egy szeptember eleji koraestéhez. De  Luciana összeállításának mégis a gondos kiegészítőválasztása és a cipője tetszik igazán.

modell3

Utcai nézelődésünk során egyértelmű lett: a fekete színek kombinálásával nem nagyon lehet mellélőni, de nagyon nehéz úgy válogatni a ruhadarabokat, hogy kitűnjünk a tömegből. Kingának sikerült megoldani ezt a problémát, minden darabja a helyén, visszafogott, de mégis kellemes, üdítő látvány.

modell4

Ennél harmonikusabb összeállítással ritkán találkozunk vásárlás közben. Látszik, hogy Bianca a legapróbb részletig – a körme színétől a fülbevalója színéig –  megtervezte a szettjét, és nem hibázott.

modell5

Itt a bizonyíték, hogy mennyire cuki lehet a sportosabb viselet is. Látszik, hogy kigondolták ezt a szettet, és nagyon lazán párosítottak. Játékos, babos felsőket nem sokat látunk az erdélyi utcákon, és milyen kár…

modell6

Alex összeállításához nem sokat tudnánk hozzátenni: a Convers cipőtől a napszemüvegen keresztül a felgyűrt nadrágig, és a mostanában egyre menőbb spriccelt hatású pólóig minden tökéletes, úgy ahogy van. Csak azt kívánjuk, hogy minden férfi legalább úgy öltözzön, mint ő.

[poll id=”7″]

Címkék: , , ,