Street style

thistlelittle, 2010. november 3. szerda

Meg szerettem volna mutatni, hogy mit viselnek a járókelők, azaz a biciklizők :) Utrechtben, de esik az eső már napok óta, és nehéz kilépni az ajtón.

Tehát az interneten kezdtem el kutatni, és találtam egy nagyon vagány websiteot, ahol meg lehet nézni, hogy mivel ékesítik magukat az emberek szerte a világon így október, november környékén.

Ki lehet választani a nagyobb városokat és aszerint böngészni az emberek, ruhák, érdekességek között. Én Londont, New Yorkot, Párizst, és Koppenhágát választottam, a listán viszont ott van még Amszterdam, Varsó, Miami, Chicago, Oszló és még egy halom izgalmas hely + számtalan szép ruha és különleges kiegészítő.

A bejegyzésben azt a pár képet láthatjátok, amelyet én hirtelen érdekesnek tartottam, de mindenképp megéri végigklikkelni az eredeti weboldalon, ITT. A srácot, aki fotóz Phil-nek hivják és saját bevallása szerint már 12 New York-i étteremből rúgták ki. Sok más érdekes dologgal is folgalkozott, mielőtt elkezdte fényképezni az utcákon járó-kelő  divatos embereket.

Kellemes világ körüli divat-túrát mindenkinek!

Címkék: , , , , , , , , , , ,

6 hozzászólás ”

 1. kata:

  Erről jut eszembe kedvenc street-fashion-blogom: http://www.hel-looks.com/ – Helsinki utcadivatja

 2. aker:

  Berlin nem hiányozhat!! Érdekes lenne ha valaki ezt megcsinálná a hazai városokban, mert lenne mit fotózni, csak nagyon meg kell keresni/ válogatni. És szerintem különlegességek is akadnának.

 3. Dunai:

  Fasza.

 4. zsu:

  Scott Schuman blogja (nemcsak) NY-ról: http://www.thesartorialist.blogspot.com/ és valószínűleg többen ismeritek Bill Cunningham On the Street fotóriportjait: http://video.nytimes.com/?src=vidm. Ő imádnivaló a csipkedős kommentjeivel :)

 5. thistlelittle:

  Ezeket találtam romániai street style kategóriában:

  http://www.modacustil.com/2009/04/street-style-romania-sau-cum-se-imbraca.html
  http://www.chictopia.com/Bucharest%252C-Romania-8252/streetstyle

 6. kingha:

  sartorialist! a legtökéletesebb