Plasztik menyország

thistlelittle, 2011. március 22. kedd

Nem vagyok benne biztos, hogy ez a gyermekkor vattacukros emlékeinek megőrzésére irányuló tevékenységek között a legsikerültebb, de vitathatatlanul magas helyen végezhet ugyanezen kísérletek bizarr kategóriájában.

karkötő
Margaux Lange Plastic Body kollekciója Barbie testrészekből készült ékszerekből áll. Van közöttük fenék karkötő, hasizom gyűrű, ajak vagy akár mell nyaklánc és egyéb különlegesség is.
barbie ékszerek
A szétdarabolt babák már sok kiállításon vettek részt világszerte + rengeteget szerepeltek a nemzetközi sajtóban is, és most már bárki megvásárolhatja őket… már aki meg tudja fizetni az ezüst műanyaggal való megerőszakolásának ezen eredményeit.

kitűző

Na nem olyan szörnyűek azért, az alapgondolat pedig egyenesen szimpatikus: a tömeggyártás egyik szuperszimbólumának újrahasznosítása handmade, egyedi tárgyként.

barbie ékszerek

karkötő

barbie ékszerek

nyaklánc

Barbie, van élet a halál után!

Címkék: , , , , , , , , , ,

4 hozzászólás ”

 1. Beti:

  megneztem a tobbi szepseget is, es talaltam meg nehany nagyon kedves darabot, szerelem temakorben. Szuperek, vegre a Barbie babak is megtalaltak melto helyuket!

 2. barbieterminator:

  nekem kicsit morbidnak tűnik…

 3. zsu:

  Vicces, Barbie átvette Marilyn Monroe szerepét. Ld. Andy Warhol. Tényleg nincs új a nap alatt?

 4. Andor:

  kissé erre emlékeztet, bár “annyira” nem morbid:) http://shtrend.hu/index.php/Stilus/pszicho-barbie-avagy-a-rozsaszin-remalom.html