Pinkdáma szolgálati közlemény

admin, 2012. február 20. hétfő

A teljesebb Pinkdáma-élmény érdekében itt egy kis emlékeztető.

Iratkozz fel a Pinkdáma hírfolyamára (RSS-feed-jére), mert így akár már percekkel a közzététel után értesülhetsz a legújabb bejegyzésről.

Ha egy adott cikkhez érkező hozzászólások érdekelnek, van lehetőség külön a hozzászólások feedjére is feliratkozni (az oldal legeslegalján).

Minden bejegyzés végén a sok kis ikon a bejegyzés megosztását könnyíti meg a különböző közösségi oldalakon, ha tetszett valami, mutasd meg másoknak is!

A Pinkdámának van saját facebook-oldala is. Érdemes itt (is) követni minket, hiszen az üzenőfalunkon rengeteg hírt, érdekességet, képet és linket megosztunk veletek, amelyekből nem születik külön blogbejegyzés. Ugyanakkor a legújabb pinkdámás cikkek linkjei is megjelennek a facebook-oldalunkon, így az elsők között lehetsz, akik értesülnek a legújabb módiról. Ha megtetszett valami a megosztott szépségek közül, lájkoljátok, osszátok meg, szóljatok hozzá!

Fent vagyunk a Twitteren is

Szinkronban a facebookos oldalunkkal, itt is megjelenik minden gyorshír, megosztás, link, új cikkre mutató hivatkozás.

Jó hír azoknak, akik esetleg nem rendelkeznek facebook és/vagy twitter felhasználóval:
az üzenőfal és a twitter-fal követhető/olvasható bejelentkezés nélkül is (noha így sok interaktív-funkció nem lesz elérhető).