Pharrell a divatikon: megmutatjuk, hogy mi miért szeretjük

admin, 2015. március 23. hétfő

Pharrell Williams énekes, dalszövegíró lett az év divatikonja az amerikai divattervezők szerint. Pharrellt a nagyközönség leginkább a cipőiről és kalapjairól (illetve az egész világot megtáncoltató 24 órás Happy-ről) ismerheti, de stílusát erre egyszerűsíteni bugyutaság lenne. Elmondjuk, hogy mi miért szeretjük:

1. Nem tud unalmasan öltözni. Eszméletlenül változatosan, színesen és bátran válogatja az összeállítását, nincs szüksége extrákhoz azért, hogy stílusosnak nézzen ki. A szettjei egyszerű darabokból állnak, mégis beégnek a retinánkba.

pharell24

 

pharell23

 

pharell4

pharell10

 

pharell27

2. Szokatlansága gyönyörködtet. Eszméletlen érzékkel társítja a ruhadarabokat, sokszor csak kapkodjuk a fejünket, hogy ezt most akkor hogyan és honnan? Mégsem találtunk olyan összeállítást, amiben már sok lenne, ami nem illene személyiségéhez. És nem csak koncertjein, de ott aztán pláne.

pharell12

pharell9

 

pharell8

 

57th Annual Grammy Awards - Show

3. Bátran hord kiegészítőket, amivel az amúgy sem hétköznapi összeállításait még jobban megbolondítja.

pharell20

pharell21

pharell26

 

pharell25

 

4. Ismét divatba hozta a kalapot. Előtte is fellendülőben volt a kalapviselés, de Pharrellel kezdtek el igazán burjánozni a formák. Olyan változatos színben és stílusban viseli fejfedőket, hogy már csak az is megérne egy külön bejegyzést, hozzá képest mindenki amatőr.

pharell2

pharell5

pharell6

pharell7

pharell11

pharell17

pharell18

5. Nem görcsöl rá a zakóviselésre, egyszerre baromira elegáns és laza. Olyan megoldhatatlannak tűnő feladatokat old meg egy huszárvágással, amibe a legtöbb férfi hírességnek beletörik a bicskája.

pharell1

The 19th Annual Critics' Choice Awards

pharell15

 

A zene mellett Pharrell aktívan részt vesz a divat formálásban is. Ő a Billionaire Boys Club és az Ice Cream Footwear ruha- és cipőmárkák társalapítója. New Yorkban saját butikja van, és tervezett már ékszert és szemüveget Louis Vuittonnak is.

Címkék: