Páratlan porcelán

thistlelittle, 2011. február 24. csütörtök

A-Team

A Beat Up Creations az elhagyott, már senkinek sem kellő antik tányérok életét hosszabbítja meg azzal, hogy átalakítja őket modern dísztárgyakká. A rég elfeledett, repedezett porcelán tányérok új stílust kapva díszíthetik azoknak a lakását, akik nyitottak az abszurd felé.

bizarr

A hagyományos virág és csipkemotívumokat bizarr portrék egészítik ki, így kerülhet a Star Trek Spock kapitányának feje egy kékkel csipkézett darabra, vagy a Szupercsapat híres Mr.T-je rózsaszín burjánzó rózsák közé, viszont ha ismerjük Mr. T Treat Your Mother Right című számát, akkor ez utóbbi már nem is annyira megdöbbentő párosítás.

star trek

Sok embertest kap állatfejet, megtalálhatóak a vámpírok, küklopszok és egyéb ínyencségek is a kollekció egyedi darabjai között, tehát ajánlatos megnyitni a linket és lecsekkolni a többi avantgárdos kreációt.

lolcat

vámpíros
A szuperrrrr iniciálékat a Daily Drop Cap-en találtam.
És akkor végezetül küldöm ezt a számot mindenkinek, aki nézte a Szupercsapatot és a Mátyás és Jázmin nevezetű olvasóknak!

Címkék: , , , , , , , , , , ,

3 hozzászólás ”

 1. Ola:

  Vajon ha a veres szajo gyerekes tanyerbol ennel malnas palacsintat, akkor meddig torolgetned a tanyert?:))) Jaj de kemenyek ezek. Kivancsi vagyok mekkora forgalma van ezeknek. Bar a furasagok mindig kikotnek valahol.
  Jot rohogtem, kosz:)

 2. MARISKA:

  Isteniek a tányérok azoknak akiknek van humoruk, fantáziájuk a hajlanak az abszurd felé.
  Én mind ez is vagyok. Ezért szeretném tudni, hol vásárolhatnám meg a cicás margarétás
  tányért és mennyiért. Nem tudok aludni mióta megláttam. Annyira szeretném. Remélem az ára nem abszurd.
  Remélem nálam kikötnek?!

  Pusz Mariska

 3. Anna:

  @MARISKA: a cikkben szereplő porcelánokat a Beat Up Creations etsy-webshopjában tudod megrendelni, a cikkben linkelve is van az elérhetőség, de ide is beteszem a linket: Beat Up Creations. Innen tudsz kedvedre válogatni, illetve rendelni.