Őszi megújulás, az ArtWise tolmácsolásában

admin, 2019. november 21. csütörtök

Az Artwise és Creators’ Market csapata az elmúlt hétvégén egy divatsarkot hozott el  a K+ térbe, ismét az esztétikáé és divaté volt a főszerep. Ezek nem műalkotásokban köszöntek vissza, hanem az emberi, női szépségé volt a főszerep és természetesen a tervezők által megalkotott ruháké és kiegészítőké.


Ez nem véletlen, hisz az Artwise képviselői az eseményt elsősorban azért hozták létre, hogy támogassák és bemutassák az erdélyi kreatív szakma tehetséges képviselőit, valamint összegyűjtsék őket és munkáikat egy helyre erre a novemberi hétvégére.

“Az ötlet forrása az volt, hogy a nyár folyamán sokan kérdezték az AW stábjától, hogyha ilyen sok inspiráló tervezővel dolgozunk együtt és még több tehetséges kreatív emberrel, akkor miért nem osztjuk meg ezt a tudást?”

Így a K+ tér egyik fele egy design vásárnak adott teret, ahol beszélgetéseket hallgathattak a látogatók, amely során nemcsak a szakmai meghívottak mutatkoztak be, hanem nail art és jóga témakörökben is hallhattunk hasznos gondolatokat. A helység másik terében pedig egy “szépségszalont” rendeztek be, kiállított ruhákkal, amelyeket fel is próbálhattak a konzultációk résztvevői. A terem egyik felében a Mirelook fodrászai fogadták a jelentkezőket tanácsadással és új frizurával, másik oldalán a helyiségnek pedig egy új sminkkel és hasznos praktikákkal gazdagodtak a vendégeink. Nem utolsósorban pedig életmóddal kapcsolatos tanácsokat osztott meg György Antónia a résztvevőkkel.

A tér nagyon kellemes és otthonos volt a dekorációnak és a beszélgetésre kialakított sarkoknak köszönhetően, valamint mindenkit teával és süteménnyel vártak a szervezők. Amit minden érkező első látásra tapasztalt, hogy a térben jó volt a hangulat, mindenki mosolygott.

Az elmúlt hétvége tapasztalatai alapján levonhatunk egy olyan következtetést, hogy szükség van az énidőre, viszont másokkal együtt ezt hatványozottan jobb művelni, főleg, ha odafigyelést kapunk eközben. Pozitív hatással van ez nem csak a közérzetünkre, hanem az önbizalmunkra és testképünkre is hasznos az építő kritika. 

Egyik résztvevő gondolatai:

“Nagyon hasznosak voltak, főleg hajápolás terén (mosás, termékhasználat), a stílustanácsadás pedig ahhoz segít, hogy biztosabb legyek a választásaim során és bízzak a megéréseimben, a saját ízlésemben és a testképemen is javított (néhány testalkatommal kapcsolatos tévhitemet oszlatta el)”

 

Tamás Endre

Címkék: