Olyan vagy, amilyen: erről szól a divat a Szigeten

admin, 2019. augusztus 11. vasárnap

A Sziget arról szól, hogy itt az lehetsz, ami csak akarsz lenni, nem kell senkinek sem megfelelned. Ami divat szintjén baromira felszabadító is lehetne, rengeteg csillogást és eszméletlen változatosságot is hozhatna, de azért a legtöbbször azt láttuk, hogy inkább maradtak a kényelmesnél, a strapabírónál, az egyszerűnél a fesztiválozók. Ami nem baj, hanem tény.

Pasiktól ritkán látott és bátor csillogással kezdünk csakis a mindent szabad jegyében. Még a klasszikus beálláshoz se nagyon ragaszkodtunk.

Egy átlagosnak azért nem mondható bundás, sneakeres szettet is fel lehet még dobni, példa erre a fenti lány, aki az idei fesztiválon nagyon menő ragasztott bizsuval is nyomult.

A neonszínek a Szigeten is menőnek számítottak.

Csipkeszerű anyagok, sneakerek, különleges formájú szemüvegek az idei fesztivál hívószavai, meg persze a már említett ragasztott bizsu.

Átlagosabb fesztiválszettek, de  egy ilyen zászlós kombinációt mindenképp be akartunk tenni, mert a zászlónál talán nincs is látványosabb kiegészítő a fesztiválon.

Mackónadrágos normcore-szett egy erőteljes trashy életérzéssel, ami egy fesztiválon épp ellenközeleg működik, mint az átlagos életben. Ettől leszel csak igazán feltűnő.

 

Címkék: , ,