Olivia Wilde

Anna, 2011. december 15. csütörtök

Tizenhármastól már búcsút kellett venniük a House-rajongóknak (lassan a sorozat is az utolsó részeknél jár), ám Olivia Wilde nem tétlenkedik, színésznői karrierje egyre magasabbra ível (csak az idén 5 filmben szerepelt és az imdb szerint még 8 projektje van folyamatban). Ha Olivia öltözködési stílusát nézzük, az elmúlt években a rút kiskacsából szépséges hattyúvá vált: a vörös szőnyegen tündököl, a mindennapi életben pedig laza és vagány fiatal lány. Szeretjük, mert szép, sikeres, stílusos – és mindez nem szállt a fejébe.

A következőkben szemezgetünk Ms Wilde ruhaválasztásai közül az elmúlt 5 évből:


2007-ben vagyunk. Oliviának volt pár kevésbé vállalható ruha- és főleg cipőválasztása... Haladjunk!

2008. január 20. Sundance Film Festival. A filmfeszt stílusához nagyon talál ez az öltözet és önmagában is megállja a helyét. Lájk!

2008. május 13. Olivia Wilde Alexander McQueen L.A.-i butikjának nyitópartijára érkezik éppen. A hegyesorrú (csőrös)cipő még mindig kísért...

2008. június 12. Olivia egy laza szettben egy másik, kevésbé puccos ruhabutik megnyitóján.

2008. szeptember, Emmy díjátadó. Ruspoli hercegné princesszruhát választott az eseményre. A kristályokkal kirakott vállrészű ruha szép és jól is áll neki.

2009. január 7. - People's Choice Awards díjátadó. Ms Wilde nagyon beleszerethetett a fehér színbe, mert ekkoriban fehér ruhákat viselt mindenhova. Ez például egy egyszerű de nagyszerű estélyi, szép hátmegoldással.

2009. január 13. - FOX All-Star Winter Party. Egy héttel később még mindig (tört)fehér.

ez már 2009. szeptember, az Emmy díjátadó. Merész ruha, de egész jó...

... nagy kár, hogy hátulról így néz ki.

egy hónappal később, 2009. október 25-én egy másik díjátadón, ezúttal egy kis feketében. Az érdekes orr-részű cipője is tetszik.

2010. január 7. - újra People's Choice Awards, újra fehérben. Tökéletes választás.

Amikor nem épp a vörös szőnyegen grasszál, Ms Wilde biciklire pattan. ez most éppen 2010. tavasza

2010. augusztusa, újabb utcai öltözék. Louboutin hegyett Converse osonók, Marchesa estélyi helyett pedig egy laza farmeros szett. Nagyon tetszik Olivia szabadidős stílusa :)

2010. szeptember, egy alapítványi jótékonysági gála. Olivia Wilde a látszat ellenére nem várandós, csak furán pózol.

2010. november, BAFTA Britannia Awards. Egy csodás testresimuló fekete estélyiben...

... közelebbről szemügyre véve a ruha anyagát, a kötött felső- és a flitteres alsórész ismerősnek tűnik a kínai butikból... Meg nem mondanám, hogy ez egy többezer dolláros Michael Kors estélyi.

Ez már a 2011. januári Arany Glóbusz vörös szőnyege és a sokat kommentált Swaroski-kristályos Marchesa nagyestélyi. Nekem nagyon szívecske!

Kilenc nappal később egy Gucci-eseményen Párizsban. Ekkor már hódított a drágakő-színű (jewel tones) trend.

2011. január és március - a lány a szomszédból. így öltözik Olivia Wilde dvd-kölcsönzéshez és desszertvásárláshoz.

2011. július, Cowboys & Aliens los angelesi bemutató. kicsit dark, kicsit glam rock, de szép Dolce&Gabbana estélyiben.

2011. augusztus, a Cowboys & Aliens londoni bemutatója: a (főleg oldalról) sokat sejtető Gucci ruha vörös rúzzsal megbolondítva, (egy kis képzelőerővel odagondolt) glóriával és a háttérben egy eltévedt piacra igyekvő nénivel.

végül meg az az outfit, amely az egész bejegyzést ihlette: virágos Lanvin muszlinblúz, Marc Jacobs pöttyös szoknya, YSL cipellők, House of Lavande gyűrű. Egyszerűen tökéletes! (2011. december 5., New York, Revlon Global Ambassador Announcement)


Szerinted?

Címkék: , , , ,