Marc Jacobs volt 2019 legnagyobb divat influencere

admin, 2020. február 20. csütörtök

Marc Jacobs-ot jelölte 2019 legnagyobb divatvezérének a Vouge. Megnéztük, hogy mivel is érdemelte ki Marc ezt a címet?

Egyszerűen a stílusával, azzal, ahogyan megnyilvánult a közösségi médiában. Az igazi fashion influencerek, a többség szerint legalábbis, folyamatosan nem várnak arra, hogy valamelyik ismert márka vagy tervező megkeresse őket, és nekik ajándékozzon egy ruhát, hanem megveszik önmaguk, ezzel is támogatva az adott márkát. Azért ez másként nézhet ki egy világhírű tervező esetén, akinek munkái az egész világ ismeri, a leghíresebb újságok írtak róla, és olyan körökben forog, ami a divat világában is csak a legjobbaknak adatik meg.

A Vouge szerzője szerint azért tartja a tervezőt a legnagyobb véleményvezérnek a divat világában, mert azok az OOTD (Outfit Of The Day), amelyeket a közösség oldalára posztol: energikusak, viccesek és kihívóak. A tervező mindig olyan ruhákban látható, amelyek az aktuális szezon legnagyobb márkáinak, legjobb outfitjei. (Azért elképzelhető, hogy ő akár ajándékba is könnyebben kap meg egy-egy Gucci, vagy Chanel terméket, mint azok, akik csak posztolnak róla…).

Egy valamit biztosan megállapíthatunk, a tervező legátlagosabb tükrösselfije is kihívó, és jól bemutatja az aktuális high-end márkák kollekcióit.

Kedvenc outfitem ez:

Első ránézésre kicsit (na jó, nem is kicsit), giccsesnek tűnhet, de végignézve a tervező instagram oldalát, könnyen rájöhetünk arra, hogy igazából ez az az irányvonal, amit Marc képvisel. Mintát-mintával, erős színek, és legtöbb esetben egy-egy szembetűnő hajcsat.

Szerethetjük a stílusát, vagy sem, mégis érdemes figyelemmel követni az Instagram oldalt, ha ténylegesen olyan ruhakompozíciókat  szeretnénk látni, amelyek bemutatják ténylegesen a divatvilágát! Ha a Vouge is felfigyelt rá, nekünk is érdemes lesz! 

 

Címkék: , , ,