Magyarnapos fesztiváldivat: öt kitűnő szerelés keddről

admin, 2014. augusztus 20. szerda

Az előző évekhez hasonlóan idén is keressük a Kolozsvári Magyar Napok legjobban öltözött fesztiválozóit, viszont a korábbiakkal ellentétben naponta nem csak egy-egy személyt mutatunk be, hanem mindenkit, akin megakad a szemünk a tömegben. Itt vannak a keddi kiválasztottaink, és a végén szavazni is lehet, akár mind az ötükre.

A korábbi évek összeállításai itt, itt, itt és itt érhetőek el.

divat1

Edina összeállításának a könnyed nyáriasságát szerettük a legjobban, illetve azt, hogy a visszafogott, az idén nyáron gyakran látott darabokat néhány jól megválasztott kiegészítővel milyen szépen feldobta.

divat2

Bár a bőrdzseki egy kicsit talán visszavesz a ruha megfelelő érvényesüléséből, de így, a táskával és a szandállal együtt teljesen harmonizál Orsi összeállítása.  Az akvamarin színű csipkés ruha kifejezetten tetszik nekünk: feltűnő és mégis könnyed.

divat3

Mária retrósabb összeállítása egyből kitűnt a tömegből: nem a trendeket követi, hanem a saját adottságainak és ízlésének megfelelően választ magabiztosan. Vagyis pontosan tudja, mi áll jól neki.

divat5

Kató összeállítása annak a jó példája, hogy egy merészebb bőrszoknya milyen jó választás lehet. Gyakorlatilag ezért is tettük be az összeállításunkba, mert egy ilyen ceruzaszoknyát nem bárki vállal be…

divat6

 

Doriannak teljesen átlagos darabokat sikerült ütősre összeválogatnia, valószínűleg egy kevésbé tudatosan öltözködő embernél mindegyik ruhadarab és a cipő is elsikkadt volna, de ez így pont megfelelő. Megfelelően elegáns, de visszafogott is. A piros fűző pedig kifejezetten jó ötlet.

[poll id=”3″]

Címkék: ,

Egy hozzászólás ”

  1. Koos Alpar:

    Vajon tényleg a ruhára szavaztatok? Mária bármit felvehet igy is úgy is ő lesz az első. Ezt szépségversenynek hívják.