Magyarnapos fesztiváldivat: elegáns nők és laza legények

admin, 2014. augusztus 23. szombat

Itt van az újabb válogatásunk a Kolozsvári Magyar Napok utcadivatjáról, a keddi és a szerdai válogatásunkat a linkek alatt találjátok. Kellemes nézelődést, jó öltözködést kívánunk, mi keressük a tömegből kitűnő arcokat továbbra is. Ha ebben magadra ismersz, keress te is mienket a Farkas utcában a sátrunknál. Ne felejtsetek el a végén szavazni!

 

divat1

A napszemüvegtől kezdve a fülbevalókon keresztül a ruha színéig és a cipők pöttyéig minden passzol. Látszik, hogy Noémi energiát fektetett a szettjének az összeállításába, ami egyáltalán nem baj, ha ennyire remek az összhatás és a végeredmény.

divat3

Zsuzsának elsősorban a ruhája fogott meg: egyszerű és elegáns darab, aminek a viselését nem lehet elrontani. Ebben az esetben sikerült úgy kombinálni, hogy az esti hűvösebb időt is jól bírja. A ciklámen harisnya pedig csak bónusz.

divat4

Nem is tudjuk, hogy ezen mit kell magyarázni. Kromatikailag tökéletes harmonizáló, stílusban összeillő darabok kerültek elő Gyopár szekrényéből. Még a körömlakkjának és az övének a színe is passzol. Vagány.

divat2

A színes szatyor vitte a pálmát a csütörtöki kiegészítők között, kifejezetten feldobta Robi amúgy visszafogott, kevésbé feltűnő összeállítását. Ebben az esetben is a helyén volt minden.

 

divat5

 

Véleményünk szerint az a szett működik a legjobban, amin nem érződik a görcsös akarás, amikor teljes természetességgel előveszel néhány darabot a szekrényből, felveszed és voilà. Bence összeállításában is ezt szeretjük a legjobban, látszik, hogy nem feszült meg azért, hogy jó legyen, mégis az lett, minden stimmel.

[poll id=”5″]

Címkék: ,