Magyarnapos fesztiváldivat: egy ing, egy flitter, egy jéger mind felett

admin, 2014. augusztus 26. kedd

Még egyszer visszatérünk a Kolozsvári Magyar Napok utcadivatjára, ezúttal a hétvégi válogatásunkat nézhetitek meg. Mi nagyon szeretjük mindet, ti a végén szavazhattok a kedvencetekre. A korábbi válogatásainkat itt, itt és itt találjátok.

 

divat1

 

Elődnek leginkább az inge tetszett meg: szerintünk trendi. És az is fontos, hogyha már egy ilyen erős karakterű inget választott, akkor mellé is tudott öltözni,  és nem lett az összeállítása giccses vagy hivalkodó.

 

divat2

 

Rég láttunk csillogó ruhadarabot ennyire profin hordva, mint Krisztina esetében. Feltűnő és kellemes az összeállítása: észrevesszük, de nem égeti a szemünket a látvány, nem mellékesen nagyon elegáns is. Érződik, hogy lazán, érzékből válogatta, és nincsen túlkomponálva. A farmer ebben az esetben nem csak praktikus választás, hanem szükséges is, így lesz több.

divat3

 

A mellény igazából már nem nagyon van divatban, de Hermina olyan jó érzékkel választotta ki egyet, hogy nem tudtuk kihagyni. Ráadásul ezzel az egészen egyszerű fekete ruháját is sikerült feldobnia.

divat4

 

Andi összeállítása nagyon közelít a tökéletes fesztiválos összeállításra: színes, laza és praktikus. A táska és a jéger/cicanadrág színkavalkádját pedig muszáj kiemelni. Úgy vonzották a tekintetet, hogy meg kellett forduljunk utána az utcán, s persze leszólítsuk egy fotózásra.

divat5

 

Ennyire jót “szakadt” – pozitív értelemben – felsőben még soha nem láttunk: teljesen megbolondítja Enikő összeállítását.  Nélküle egy jó szett lenne, de vele egyedi. A tökéletes fémöv csak ráadás.

[poll id=”6″]

Címkék: , ,

Egy hozzászólás ”

  1. zsani:

    montam multkor is hogy sutyók vagytok mit mind érdekel ki hogy még öltözik az a fontos mi szivedbe van. mért nem a tamás gábor koncertet irjátok