Kortárs művészekkel dolgozik együtt a MOJO

admin, 2019. június 19. szerda

Páran biztosan emlékeztek a MOJO márkára, aminek egyik hangszórójáról még tesztet is írtam a Hoppipollára tavaly novemberben. Az elérhető árazás és a meglehetősen jó termékek mellett nemrégiben még egy dologgal hívta fel magára a figyelmet.

A MOJO Magyarország ugyanis úgy döntött, hogy az Art Space keretein belül lehetőséget nyit 8 kiváló magyarországi képzőművésznek, dizájnernek hogy alkotásaikkal díszítsék, s ezáltal még személyesebbé tegyék a termékeiket.

A 8 közül az első művész, nem más, mint Bálint Bianka tetoválóművész. Instagramon osztja meg munkáit, amelyek tényleg már-már művészi alkotásnak számítanak.

A második Birinyi Tamás, egy tehetséges fiatal tervező, akiről jómagam sem hallottam a kollaboráció előtt, ám igencsak szemet gyönyörködtető munkái vannak. Nagyon tetszettek az absztrakt mintázatai.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Soon u will be able to purchase my limited edition headphones & phone case at @feelmojo store. These photos are from yesterday’s Art Space opening ❤️

Flóra Borsi (@floraborsiofficial) által megosztott bejegyzés,

Sajnos nálunk csak nagyon kevesen ismerik Borsi Flóra nevét, pedig egy valóságos Photoshop-bajnokról beszélhetünk. Flóra nevét szerte a világban ismerik, 2014-ben az Adobe az általa szerkesztett egyik képet használta fel a Photoshop egyik verziójának indításakor. Számos helyen volt már kiállítása, és szebbnél-szebb fotók díszítik (pipával ellátott) instagramját.

A másik igencsak tehetséges grafikus, Kiss Miklós keze munkája is látható a MOJO kollekciójának egy-egy darabján. Kiss Miklós tervezi például a sokak számára ismert Budapest Central European Fashion Week meghívóját is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

• KATONA PROJECT • @katonajozsefszinhaz @bcefw

• ANNA AMÈLIE LINES • (@annaamelie_lines) által megosztott bejegyzés,

Ki ne ismerné Anna Amélié-t, avagy Oláh Annát, aki egy évvel ezelőtt még Kolozsvárra is ellátogatott . Az ő grafikái is megjelentek a MOJO fülhallgatóin.

Egy másik tehetséges grafikust ismertem meg a kezdeményezésnek köszönhetően. Pápay Fanni munkásságát ettől kezdve figyelemmel fogom követni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Me showing and talking about how I made the prints for the @robopop.x at Creative Code Budapest #2 meetup. #insgraphizm

INSgraphizm — Zoltán Szalay (@insgraphizm) által megosztott bejegyzés,

Szalay Zoltán műveivel találkoztam már korábban is, de nem hittem volna, hogy összeegyeztethető ez egy elektronikai termékeket forgalmazó céggel. Ezek szerint tényleg mindent lehet, csak akarni kell.

Varga Zsolt munkáit nem ismertem, de az instagramját elnézve nagyon tehetséges grafikusról beszélhetünk.

Az egyedi kezdeményezés híre végighasított a magyar sajtón is, írt róla például a Kreatív, a Marie Claire, a Glamour, sőt még a Blikk is.  Jó látni, hogy hogyan tudnak együtt dolgozni magyar márkák.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Köszönjük, hogy ennyien eljöttetek a @footshop -ba megrendezett, MOJO Art Space bemutatóra! Szemezgessetek a megnyitó képei közül, térjetek be a Footshopba és szerezzétek be a limitált kiadású termékeket. A MOJO Art Space keretein belül 8 kiváló hazai művész tehette le kézjegyét a márka prémium audió eszközein, hogy új szintre emeljék a zenehallgatás élményét, és a hazai művészeti szcénával való együttműködésünket. A kollekció @bianicon ✨ @btworks ✨ @floraborsiofficial ✨ @kissmiklos ✨ @annaamelieofficial ✨ @papayfanny ✨ @sknd_dsgn ✨ @insgraphizm ✨ közreműködésével készült el. Fotók: @gezatalaber #footshop #footshopartspace #feelmojo #mojoartspace

MOJO™ hear your colors (@feelmojo) által megosztott bejegyzés,

 

Címkék: , ,