Kolozsvári utcadivat: változatos, mint az ősz

admin, 2014. október 29. szerda

Hosszabb pihenő után ismét jelentkezünk utcai divattal foglalkozó összeállításunkkal, ami pont olyan változatosra sikerült, mint amilyen az ősz maga. Darabok borús délutánokról és didergős estékről:

 

pink1

Ovidiu összeállításában az tetszett a legjobban, hogy semmi klasszikusan őszi nincs benne, a fehér sportcipő és a fekete bőrdzseki kombinálása igazán merész, és nem mellékesen elég jól is néz ki. Igaz, nem is biztos, hogy a hidegben ez egy teljesen praktikus viselet.

pink2

Az őszi utcai divat egyik legnagyobb problémája, hogy könnyen besötétedik és monokróm lesz, míg nyáron tobzódunk a színekben, ősszel alig találni vidám színeket.  Ez a zöld kabát messziről kitűnt a tömegből, egyértelmű volt, hogy le szeretnénk fotózni, szerencsére erről Rékát is sikerült meggyőzni

pink3

Andival egy utcai divatfotózáson találkoztunk, ahol épp a téli kollekciójáról készültek képek, bár azokat most nem mutatjuk meg. Az összeállításának a lazasága mellett az tetszett a leginkább, hogy teljesen átlagos darabokból hozott ki egy egész jó összeállítást. És nem utolsósorban megint nagyon menő a márvány- és a szakadt farmer is.

pink4

A kígyóbőrt utánzó gumicsizma – sajnos ez a képen csak nehezen kivehető – volt a döntő szempont, amiért Paula összeállítását lefotóztuk. Az egész szettjére jellemző ez: bár egyszerűnek néz ki, vannak benne olyan apró gegek, megoldások, amelyek miatt több, mint aminek látszik.

pink5

Gábornak azt a megoldását szerettük, illetve annak egyszerűségét, ahogyan feldobja az amúgy elég szürke, monokróm szettjét: a piros vászon Converse és a piros Baseball-sapka párosítása jól sikerült.

[poll id=”11″]

Köszönet András Gábornak, aki most besegített a fotózásnál.

Címkék: , , ,