Királynők egy napra! – menyasszonyi ruhák (II)

Anna, 2012. április 23. hétfő

Kiválasztani a menyasszonyi ruhát nagyon izgalmas feladat, bár nem könnyű megtalálni az Igazit. (As usual…) Az éppen zajló NY Bridal Fashion Week Spring 2013 kínálatából és más szépséges dolgokból válogattunk össze egy ihletgyűjteményt nektek, illetve a cikk végén a véleményetekre is kíváncsiak vagyunk. Inspirálódásra és szavazásra fel!

(Menyasszonyi ruhákról szóló összeállításunk előző részét ITT olvashatjátok.)

Bagdley Mischka

Amsale

balról Amsale, jobbról Ines di Santo

Jenny Lee

Jenny Lee

Pronovias

csipkés-masnis a 80-as évek hangulatában

Monique Lhuillier

Manuel Mota

Rivini

Rivini

csipkehátú végiggombos

királynő egy napra!

Pronovias

Theia

Theia

rózsaszínnel

Oscar de la Renta modern menyasszonya nagyon tetszik

Romona Keveza

Pronovias

egy szépséges Aire Barcelona selyemruha

koszorúslányka Oscar de la Renta kifutóján

 A menyasszonyi ruha azonban csak egy a sok részlet közül, amelyekre a menyasszonynak gondolnia kell. Az olyan apróságok is fontosak, mint a cipő, a virágcsokor, a menyasszonyi frizura vagy hajdísz/fejdísz/fátyol kérdése. A nagy napra választott hajviselet egyéni preferencia és adottságok kérdése, jó időben körülnézni és inspirálódni – az internet nagyszerű segítség lehet -, hiszen nem feltétlenül kell a standard menyasszonykontyot válaszani csak azért mert ez a szokás. Ihletképpen két tetszetős képes összeállítást ajánlunk ITT  és ITT.

Végül pedig elérkeztünk a menyasszonyok egyik nagy sékszpíri kérdéséhez a fátyolról – lenni vagy nem lenni? A klasszikus hosszú tüll vagy csipkés fátyoltól a minimál fejdíszeken át a “csupán hajdísz semmi fátyol” megoldásokig hatalmas a választék. Sokan idejétmúltnak tartják a lefátyolozott menyasszonyt, pedig egy jól megválasztott fátyol klasszikus és szépséges részlete lehet az outfitnek. A vintage stílusban megálmodott menyasszonyi öltözet stílusos kiegészítője a kis fejdísz, a minimál fátyol (amely nem feltétlenül takarja az arcot). Fátyol helyett választható hajdísz vagy tiara is az igazi hercegnői feelingért. Nézzétek végig a képeket és szavazzatok, ti melyiket választanátok!

 

[poll id=”2″]

képek: weddingbells.ca, mercinewyork.blogspot.com, marthastewartweddings.com, bellethemagazine.com, a legutolsó képek twigsandhoney.com (még sok-sok szépség van itt)

Címkék: , , , , , , , ,