Karácsonyi játék: eredményhirdetés

Anna, 2012. december 11. kedd

Nagy sikere volt a karácsonyi játékunknak! Köszönjük mind a 66 hozzászólást, amely a játék ideje alatt érkezett :) Arra kértünk benneteket, hogy írjátok le, mik azok az öltözködési szokások, amik kiverik a biztosítékot nálatok. Örömmel nyugtáztuk, hogy olvasóinknak fejlett kritikai érzéke és szépérzéke van.

Elérkezett az idő, hogy a hozzászólók között kisorsoljuk az ajándékokat. De előbb nézzük, mit utáltok a leginkább a divatbakik közül…

Szinte kivétel nélkül minden hozzászóló említette az igénytelenséget, a rossz minőségű és szabású darabokat, az olcsó másolatokat és a kínai koppintásokat, a szépségápolás hanyagolását vagy épp ellenkezőleg, túlzásba vitelét (kilónyi smink, műkarom, túlzásba vitt szolárium, tetovált szemöldök, férfiak kiszedett szemöldöke és vasalt/túlzselézett haja…). Ugyancsak utáltátok a (nyakig)zoknit szandálban, a trampli/böktör/formátlan csizmákat, az állatminta túlzásba vitt mániáját (advanced level: rózsaszín párduc), a rikító színeket és persze a fenékvillantós leggingseket. Nem tartozik a kedvenceitek közé a bevágó nagyibugyi és az össze nem illő minták halmozása, vagy éppen a túlzott ‘találtatás’, kínosan ügyelve, hogy minden egyforma színű legyen (az angolok ezt nevezik too matchy-matchy-nek). Feketelistás lett a pufikabát, főleg a fényes (“szemeteszacskós”) kivitelben, a hegyesorrú cipellő és az örökzöld szilikonpánt, a formátlan bugyogó/háremnadrág, a hurkaképző csípőnadrág, a kiírthatatlan sláp meg a tangapapucs.

Örömmel olvastuk, hogy sokan megjegyeztétek, mennyire fontos, hogy mindenki az alakjának megfelelően öltözködjön, mert annál rosszabb nincs, mint kötözött sonkákat (kitüremkedő hurkákat a szétrobbanóan szűk ruhákban) látni lépten-nyomon. És azt is, hogy nem kell a divatot majmolni gondolkozás nélkül, hanem mindenki alakítson ki egy hozzá illő stílust, amibe beemel, beépít egyes elemeket az épp aktuális divatból.

Az összes vélemény elolvasható itt. A továbbiakban is várjuk majd a hozzászólásaitokat, panaszkodásaitokat (olcsóbb ez, mint a pszichológus :) )

De lássuk csak, kik nyerték meg a három Pinkdámás karácsonyi ajándékot! A 65 hozzászólót névsor szerint rendeztük egy táblázatban, majd a random.org segítségével három számot sorsoltunk ki. A nyerteseink:

1. A Venture Jewelry horgolt nyakláncait Krissz kapja.

2. A Lázár-Erdélyi Judit által készített ékszerszettet asztaaa kapja.

3. Az Ines de la Fressange: Párizsi sikk c. könyvet Réka kapja.

Minden hozzászólónak köszönjük, hogy bekapcsolódott a játékba! A nyerteseknek gratulálunk, hamarosan felvesszük velük a kapcsolatot emailen keresztül.

Címkék: , ,