Így öltözik a Transindex: szilveszteri Pinkdáma különkiadás

admin, 2014. december 29. hétfő

Egyszer már véletlenül megmutattuk, milyen csinosan öltözik a Pinkdáma egyik szerkesztője, mostani szilveszteri posztunkban viszont a Transindex több munkatársa is megvillantja stílusérzéket:

elod

Előd szinte mindig tökéletesen választ. Jó érzéke van a divathoz, amit a kép is bizonyít: trendi és laza. Ennél bővebb magyarázat nem is kell.

annam2

Annamari összeállításának a bátorságát és a játékosságát szeretjük, hogy vidáman kombinálja a bakancsot a lazac színű, könnyű kis ruhával. S milyen jól teszi!

csongi

Csongi rendszerint visszafogottan öltözködik. Olyankor szokta leginkább kicsípni magát, amikor a tévések jönnek hozzá, hogy értékelje a gazdasági helyzetet.

focze

Főcze közéleti szerkesztőként naponta kell “megküzdjön” a politikusokkal, így egyáltalán nem meglepő ez az erőt sugárzó beállása és a favágószexuális kisugárzása. Az ünnepi összeállításunkban az öltözékét is ehhez igazította.

rstimi2

Timi már kifejezetten a szilveszterre készül az összeállításával, aminek a bohókás, felcsatolható kalapkája és a kis csokor az ékei. Ügyesen dobja fel vele az alakalomra kiszemelt ruhadarabjait, szerintünk jól választott az önfeledt szilveszteri bulizáshoz.

arpi2

Árpi amellett, hogy a TOTB szerkesztője, költő is. És öltözékében ezt a bohém, dobozon kívüli művész imidzsét építi. Szerintünk jól is áll neki.

melikek

Melinda mindig vigyáz arra, hogy csinosan és stílusosan öltözzön, szilveszteri összeállításában azt szeretjük a legjobban, hogy a “vadsága” ellenére is van egy könnyű báj benne. A bakancs és a kendő párosítása telitalálat.

odon2

Bónusznak Ödönt, a szerkesztőségi kutyánkat is megmutatjuk. Hát nem tökéletes? :)

Stílusos és divatos új évet kívánunk!

Címkék: ,

3 hozzászólás ”

 1. ali:

  Melinda nagyon ott van… még tán Ödön is.
  A többi pedig egyszerűen rémes, már bocs.

 2. Wuff:

  Már megbontottátok a pezsgőt? Ha már félig részegen fotóztatok össze-vissza, akkor elfogadható, jól bírjátok az alkoholt.

 3. Székely György:

  Látom, itt a báli szezon: felhúztátoka bakancsokat.