Időtlen szépség: A Delikates vízió

Ági, 2016. február 11. csütörtök

A Delikates Couture idei menyasszonyi ruha kollekciója az idő fogalmából merít ihletet. Az időhöz, mint jelenséghez, mindannyiunknak köze van, nemcsak sejtjük, de tapasztaljuk is relativitását, az ő lencséjén keresztül éljük meg létünk minden mozzanatát. Tudjuk, hogy vannak pillanatok melyek kilépnek az emlékek sorából, függetlenné válnak az életünket uraló rohanástól és mulandóságtól, és mintha megállna az elmúlás körülöttünk. Ezek a pillanatok időtlenek, ekkor élünk úgy igazán.

Képek forrása: www.delikates.ro

Mindannyian arra vágyunk, hogy az esküvőnk egy ilyen örökérvényű momentum legyen az életünkben. Azt szeretnénk, hogy bármikor felidézve az emlékét, minden részlet és apróság tökéletesnek hasson és az idő mulásával ne fakuljon ki a pillanat jelentősége.

Képek forrása: www.delikates.ro

Kétéségkívül a menyasszonyi ruha egyik legfontosabb összetevője a tökéletes esküvőnek, hiszen szimbólikus értéke mellett, megmutatja vágyainkat, személyiségünket, valamint a kor szellemét. Dédnagyanyáink is ugyanakkora izgalommal és körültekintéssel választottak ruhát, mint mi magunk, még akkor is, ha mások voltak az előírások, az elvárások és a lehetőségek.

Képek forrása: www.delikates.ro

A Delikates Couture legújabb menyasszonyi ruha kollekciója egyszerre időtálló és aktuális. A legújabb trendeket figyelembe véve és a hagyományos értékekre támaszkodva alkottunk meg minden ruhát, úgy hogy a menyasszony és az álomruha tökételes harmóniát képezzen azon a bizonyos napon. A kézzel készített részletek, a ruhák aprólékos kidolgozottsága és a szorosan kialakított kapcsolat a tervezők és menyasszonyaik között mind kiállják az idő próbáját.

A Delikates Couture új kollekciójának bérelhető darabjait, valamint a korábbi modelleket is megtaláljátok, ide kattintva, a Delikates weboldalán. Viszont ha még ennél is több darabra vagytok kíváncsiak, akkor ne habozzatok felkeresni a Csíkszeredában található Delikates szalont.

Képek forrása: www.delikates.ro

De arról sem feledkezhetünk el, hogy mindannyian mások vagyunk, így ha nem találtad meg még az igazit (mármint ruhából) vagy egy régi álmodat szeretnéd életre kelteni, akkor Eszter és Emőke, azaz a Delikates kreatív tervezői a segítsgedre sietnek.

Képek forrása: www.delikates.ro

Ha bármilyen kérdés vagy kérés merült fel bennetek, fogduljatok bátran a Delikates csapatához, weboldalukon vagy akár a Facebookon.

Képek forrása: www.delikates.ro

Címkék: , ,