House of Z: ismerjétek meg azt a Zac Posent, akiről már nem írnak a lapok

admin, 2019. április 29. hétfő

Naponta szembejön velünk a divat: az utcán, a hírekben, a közösségi médiában. Vannak márkák, amiket csodálunk, szeretjük megnézni a kollekcióikat. És vannak azok a márkák. Ki ne hallott volna Zac Posenről? Sokak szerint ő korunk egyik legtehetségesebb divattervezője.

A Netflix készített egy dokumentumfilmet Zac eddigi pályafutásáról, sikereiről, bukásairól, a House of Z kialakulásáról.

Mindenkinek ajánlani tudom, akit érdekel a divat, és egy sikersztori létrejöttét is végig szeretné követni!

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Finally able to pull out this jacket I found in Japan (made in the UK) over a year ago! Studio set #selfie FYI this bathroom has the incredible lighting!🤣📸

Zac Posen (@zacposen) által megosztott bejegyzés,

Sokszor hallottam már a médiában Zac Posenről, általában szuperlatívuszokban beszélnek róla. Kiváncsi voltam az igazi történetére. Hogy tud valakinek a karrierje csak felfele ívelni? A filmben kiderül, hogy – nála legalábbis – szó sincs erről. A sikeres emberek is, mint általában mindenki, rengeteg pofont kaptak az élettől, a szakmától. (Hiába volt Zac az egyik legígéretesebb tervező már pályakezdőként, ahogy haladt és hozott rossz döntéseket, sokan elálltak mellőle).

Számomra nagyon tanulságos volt a film, amelyben megismerünk egy olyan Zac Posent, akiről már a lapok nem írnak.

 

Címkék: ,