Hétköznapos, biciklis, divatos

thistlelittle, 2011. január 28. péntek

ikarusz

Kimentem, fényképeztem és itt vannak a bizonyítékai annak, hogy a biciklizés mindennapi dolog, nem csinálnak nagy ügyet belőle, viszont pont ezért van az, hogy több tűsarkú cipővel, öltönnyel és divatos ruhával találkozunk a nyugati bicikliseken, mint otthon.

street style
street style
street style

Ballonkabát, félcipő, trendi kötött sapka és sál, színes kesztyű, pepita minta, virágos táska, szép szövet kabát, zöld dzseki, kockás ing, ezek gurultak tegnap az utcán napsütésben és mínusz fokban szép, kecses városi bicikliken. Catwalk helyett biciklis úttal, de emlékeztetett egy street style divatbemutatóra, a fülemben ezzel a számmal.

street style

A kedvenc összeállításom pedig, a kopasz fickó, kockás kabát, virágos táska és rózsaszín bringa kombináció, egyszerűen vagány.

street style
Találtam még egy weboldalt, ahol szín manipulálni lehet a digitális képeket, nem kell letölteni ezt sem, online működik. A fent látható képeken láthatjátok az eredményt, az oldal neve Rollip. Tudom, hogy nem igazi analóg, és hogy mennyivel jobb, értékesebb, trendibb stb. filmre fotózni, de azért jó cucc ez is.

Címkék: , , , , , , , ,

4 hozzászólás ”

 1. Miss_Katjes:

  A kockás kabát piros rávarrassal különösen szép :)

 2. agi:

  Ezek a kepek Hollandiaban keszultek es ez igy igaz. Ismerek egy birot aki biciklivel jar be falurol a varosi birosagra, ha esik ha fuj. Milyen ciki lenne ez Romaniaban egy bironak:) De ez itt igy normalis. Es jo. Es kornyezetbarat. Satobbi.

 3. Beti:

  Pesten is kezdtek elobujni a biciklisek. Az egyetemen decemberben es januar elejen a bicikli parkolo ures volt, max egy ket bicikli volt odakotve (az egyik biztosan egy tanare- a pletykalkodasokbol tudom:D “ez a bolond bindig ezzel jar be, meg ha utana le se tud szalni ugy rafagyott”), de penteken mar majdnem tele volt. Es persze a biciklikkel egyidoben elokerultek a vekonyabb es szinsesebb kabatok, a finomabb anyagbol keszult salak is. Szoval el-el libben mar nehany elegans biciklis az egyetem elott.
  En forro kavet iszok a bejaratnal es azon gondolkodok, hogy a francba nem faznak. De okulok kedves Pinkdama a holland kepekbol es lassan eloveszem a biciklit en is, a magassarku cipoket pedig minden boltban felprobalom es lepek egyet kettot.
  Haladok a sikkes biciklizes iranyaba:D

 4. Beti:

  jaj nezzetek meg a hamvaibol feltamadt Csepel bicikliket (itt csak a varosi bicik vannak, de az oldalukon van minden, meg napelemes is)

  http://www.schwinncsepel.hu/index.php?page=12

  nagyon szep formak!!!