Halloweeni partidivat: van bennük valami félelmetes

admin, 2014. november 1. szombat

Péntek este/éjszaka Kolozsvár utcáit ellepték a halloweeni maskarások, kifestett ijesztgető figurák. A leghangulatosabb partiszerelésekből válogattunk, de nem kerültek be a komplett jelmezek, például a maszkos kalóznak és a Hitlernek öltözött srác, illetve a viccesedő alakok, például a neccharisnyás srác, akármennyire is jó segge volt. Utóbbiaknak már elég kevés köze lett volna a divathoz.

modell1

Maria babája volt az egész este legtökéletesebb kiegészítője, amiben az a legdurvább, hogy Halloweenkor még egy teljesen ártatlan játék is félelmetes lesz.
modell2

Paróka, manófülek és festék nélkül elég jó lenne Carina szerkója, de így pont tökéletes.

modell3

Cristina összeállítását egy kék neonfénnyel megvilágított teremben tudjuk leginkább elképzelni, mert ott érvényesülne csak igazán.

modell5

Oana szerelésében azt szerettük, hogy nem csak a szokásos fehér-fekete színkombinációban gondolkodott, amikor rémisztgetésről van/volt szó. A ciklámen parókájával van valami horrorbabás a megjelenésében, amire a szerelésével csak ráerősít.

modell4

Tudjuk, hogy Erik szettje nem tipikusan halloweeni, de van a megjelenésében gonoszat, áskálódást sejtető, ráadásul a piros kendője, olyan mint a kibuggyanó vér.

[poll id=”12″]

Címkék: , , ,