Golden Globe 2011

thistlelittle, 2011. január 20. csütörtök

Divatblog ide vagy oda, én csak bevallom: először tini koromban, a lakónegyedi kínai piacon találkoztam a D&G jellel, már nem tudnám megmondani de valószínűleg valami ocsmány, rózsaszín strasszokkal díszített pénztárcára lehetett rányomtatva, és ugyancsak erről a helyről sejlenek fel a Versace, Chanel, Prada és hasonló nagy divatházak nevei.
Sandra BullockScarlett JohanssonNicole Kidman
Natalie Portman
Nem csoda tehát, hogy a sok műszálas, műbőr divatcucc, a hamisított logók, mindenféle csicsás ruhadarab és kellék valahogy összeolvadtak a fejemben az óriások neveivel. Így hát sosem vágytam megnézni az új kollekciókat és nem fogott el sóvárgás a jól ismert betűk láttán.
Mila Kuni
Michelle Williams
January Jones
Azért amikor megnézzük az említett kreációkat a piros szőnyegen tipegő sztárokon, egy csipet talán megérezhető az igazi, a valódi, a hamisítatlan D&Gségből és az, hogy ennek valahol nagyon- nagyon messze tőlünk/tőlem súlya van. Így lesz tényleg érdekes végignézni a csillogó villogó estélyiket és viselőiket a 2011-es Golden Globe gálán és a többi hasonló eseményen.
Catherine Zeta-Jones
Anne Hathaway
Angelina Jolie
Aki pedig konkrétan arra kíváncsi, hogy melyik sztár kinek a tervezését viselte, annak figyelmébe ajánlom a következő videót:

Aki pedig nem így gondolja, totálisan nem ért egyet, esetleg helyesírási hibát talál, az véleményét fejtse ki a kommentzónában + aki így gondolja az is véleményezzen, mert az a jó ha írtok.

Címkék: , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 hozzászólás ”

  1. Szultána:

    A Chanel 5 sem volt ismerős?:) az még a múlt rendszerben is eljutott ide.
    Na és melyik kreáció volt a kedvenced? vagy esetleg melyik nem, és miért? mert osztályozzák őket különféle blogokon, erről lehetne vitázni.

  2. thistlelittle:

    Na ok, azért mostanság meg meg dobban a szív egy Dior vagy Chanel láttán, de azok közül is inkább a régi darabok váltják ki a rajongást.
    A fentiek közül pedig,azt hiszem Catherine Zeta Jones ruhája jött be a legjobban…azért ebben a kérdésben elég határozatlan vagyok :)