Fesztiváldivat: valami ünnepélyeset az Istvánra

admin, 2013. augusztus 26. hétfő

Már vasárnap délután is érezhető volt az ünnepibb hangulat a Kolozsvári Magyar Napokon, többen az öltözékükkel is kifejezték ezt. Most kivételesen két-két jól öltözött lányt és fiút mutatunk be.

Tibi

lacinak1

tibi2

„Szerettem volna ünnepélyesebben felöltözni, mert amellett, hogy ma vasárnap van, a zárógála is ma lesz. Ezért vettem fel a sötétebb nadrággal egy világosabb, slim fit típusú inget” – magyarázta, hozzátéve, hogy egyébként is szereti, ha találnak a színek.

Az összeállítás egyébként teljes egészében a Zarából származik. Tibi elmondása szerint ott találkozott először ilyen karcsúsított ingekkel, ami nagyon megtetszett neki, s azóta is rendszeres ügyfelük, sokszor vásárol náluk, legyen szó akár elegáns vagy hétköznapi öltözékről. A sportosabb cuccait az Intersportból vásárolja.

Enikő

eniko1

eniko2

Elmondása szerint olyan ruhát szeretett volna felvenni, amiben jól érzi magát, és a zárógála hangulatához is megfelelő. „Nem ez a legelegánsabb ruhám, de szerintem rendben van, olyan Enikős” – nyilatkozta, hozzátéve azt, hogy szeret egyszerűen és kényelmesen öltözni a szabadidejében.

Beszámolója szerint szereti a márkás cuccokat, viszont nem feltétlen kell szaküzletből származzanak, az is jó, ha a turkálóban sikerül olcsóbban beszerezni. A felsője egyébként a Mangóból származik, a szoknyájára viszont már nem emlékszik, hogy honnan is van.

Izabella

iza2

iza3

A fesztivál szerinte megkér egy ünnepibb összeállítást, és ennek megfelelően próbált öltözni. Az Inditex Csoport termékeit szereti a legjobban, a ruhája is a Stradivariusból származik, de különben nem fontos, hogy márkás ruhákat vásároljon. A lényeg a minőségen van, és az Inditex termékei szerinte azok közé tartoznak.

Beszámolója szerint egyébként az olyan egyszerű dolgokat szereti, amin van egy kisebb izgalmas részlet, például egy fodor, mint ezen a ruhán. De a mostani összeállításnál kifejezetten figyelt arra, hogy a táska és a cipő is találjon.

Zsolt

zsolt1

„Az öltözékemmel szeretnék bizonyos hangulatokat kifejezni, hogy hogyan érzem magam, amikor kimegyek a házból. Szeretem az élénk és a visszafogott színeket párosítani, például jelen esetben a fekete póló valamennyit visszafog a mustársárga vadságából, extravaganciájából”- magyarázta az összeállításának lényegét a Berlinben tanuló srác, hozzátéve, hogy olyan színösszeállításba akart öltözni, amely nem annyira szokványos nálunk. Egyébként mindig igyekszik az alkalomnak megfelelően öltözni, szereti a slim fitet, és egy nyári estén lazán felvesz egy kék-piros kockás zakót is.

Általában a németországi Karstad üzletláncban szokott vásárolni, ugyanakkor szereti az Esprit üzletet, ahol nyáron nagyon jó akciókat lehet kifogni, és a Tommy Hilfigernek bizonyos darabjait is, de nem vallja magát márkarajongónak. Az összeállításban szereplő felsőt a Karstadtban, a pólót és nadrágot az Espritben, az övet a Tommy Hilfiggerbne, a cipőt a Lacoste-ban vásárolta.

Egy hozzászólás ”

  1. anagrama:

    “Tommy Hilfiggerbne” ez a Hilfiggerb felesege ? :D