Fesztiváldivat: színesen szép az élet

admin, 2014. augusztus 21. csütörtök

Idén ismét keressük a legjobban öltözötteket a Kolozsvári Magyar Napokon, a keddi válogatásunk itt érhető el, a szerdait pedig alább találjátok. Ne felejtsetek el a végén szavazni, hogy nektek melyik tetszett a legjobban.

divat1

Timi összeállításának a vagányságát szerettük. Nem esett túlzásokba, kromatikailag visszafogott volt, mégis figyelemfelkeltő. Kiegészítők nélkül is jól megállná a szettje a helyét, de velük egy kicsivel még több lett. Pont, ahogy kell.

divat2

A zöld szín frissessége miatt esett a választásunk Réka szettjére, tetszett, ahogyan ezt a nagyon élénk színt sikerült kombinálnia. Az erőteljes színek esetében könnyű túlzásokba esni, nagyon könnyű elcsúszni, ezért sokan nem is csinálják jól. Ez viszont itt tökéletes.

divat3

 

Zsuzsa összeállítása tökéletes példa arra, hogy nemcsak a tiniknek állnak jók az élénk színek, jól kombinálva akármelyik korosztály felvehet akár rikítóakat is. A türkiz  ruha egy kis pasztellel bolondítva telitalálat. És bár a piros cipő nem igazán simul bele a szettbe, de ettől még csak izgalmasabb lesz az egész.

divat4

 

Minden darab a helyén van Tamás szettjében: semmi sem fölösleges, de semmi sem hiányozhatna. Kifejezetten bírjuk, hogy a fiúknál  (a mert úgyis megáll hozzáállás miatt) gyakran hanyagolt öve is van.

 

[poll id=”4″]

Címkék: ,

Egy hozzászólás ”

 1. Arnold:

  Üdv!
  Kedd éjszaka engem is lefotoztatok a téren, és csupán az érdekelne, hogy amennyiben még megvannak ezek a fotok, akkor megkaphatnám őket e-mailben?
  (Fekete rövidnadrágban és farmer mellényben voltam.)
  Előre is köszönöm!

  Tisztelettel:
  Bartalis Arnold