Fesztiváldivat: szégyenlősek a jól öltözött fiúk?

admin, 2013. augusztus 25. vasárnap

Szombaton tovább nézelődtünk a Kolozsvári Magyar Napok jól öltözött résztvevők után, sajnos nem teljes sikerrel. Bár több srácot is találtunk, akiknek a ruházatát szívesen bemutattunk volna nektek, sajnos egyikük sem szerette volna, ha lefotózzuk. Így inkább két vagány nőt mutatunk be nektek.

Kati

csa1

csa2

Elmondása szerint mindenképp ezt a fekte kezeslábast szerette volna estére felvenni, s ehhez keresett pár kiegészítőt, amivel feldobhatja. „Gondoltam, hogy a barna találna ehhez a fekete ruhához, ezért vettem ilyen színű övet, cipőt, táskát, még a sál is passzol valamennyire. Szeretem, ha nincs több két színnél rajtam, s jó, ha a táskám valamennyire talál a cipőmmel és az ékszeremmel” – nyilatkozta.

A saját összeállítását nem tartja kifejezetten fesztiválruhának, azok szerinte sokkal színesebbek, de ő nem szokott olyat vásárolni. A leggyakrabban outletekben és turkálókban vásárol, a márkák nem különösebben érdeklik, az a fontos, hogy elérhető áron vegyen egy vagány, neki jól álló ruhát. A rajta látható fekete ruháját is egy outletben vásárolta, a cipő és az öv túrkálóból származik, csak a sálat vásárolta újan üzletben.

Tünde

tunde

A kedvenc ruhájában és a kedvenc zakójában fotóztuk, amit az elmondása szerint aránylag gyakran hord, Tünde számára ez egy hétköznapi darab. Fesztiválruhája kifejezetten nincs, de mindig szeret különlegesen öltözködni, s szereti a ruhákat, mert nőiesek. „Képzőművészetit végeztem, szeretem, ha van egy stílusa a ruháimnak” – magyarázta.

A divatot különösebben nem követi, az a fontos számára, hogy jól álljon neki. Ezért általában saját maga tervezete ruhákat hord, amelyet egy nagyon ügyes varrónő szokott megvarrni. Többek között a képen látható ruhát is ő tervezte. Magyarázata szerint üzletben nem nagyon szokott vásárolni, mert amit ott lehet kapni, az nem tetszik neki. „Akkor inkább már a second hand, mert ott érdekesebb ruhákat lehet összekombinálni” – egészítette még ki a bemutatkozását.