Fesztiváldivat: párosan divatosan

admin, 2013. augusztus 24. szombat

Pénteken tovább folytatjuk a Kolozsvári Magyar Napok legjobban öltözött féfija és nője utáni kutatást. Egy fájó visszautasítás után találkoztunk a Zorán-koncert előtt a mai párral, akik történetesen az életben is egy párt alkotnak.

Tünde

csaj1

csaj2

Elmondása szerint nincs külön fesztiválruhája, magához képest teljesen átlagosan öltözött fel. A darabok összeválogatásánál a kényelem számított, meg természetesen az, hogy valamennyire jól nézzen ki. Vásárolni leggyakrabban bevásárolóközpontokban szokott, mert ott minden egy helyen van, s jó minőségűek a ruhák. A kedvenc márkaüzletei a Bershka, a Stradivarius, a Pull & Bear, minden, ami az Inditex Csoporthoz tartozik, mert amellett, hogy kiváló a minőségük, nagyon jó áron lehet ott vásárolni, jelentős kedvezmények is vannak.

Levente

pasi1

pasi2

Szemre mentem, hogy látványra jól nézzen ki, meg persze kényelmes is legyen – magyarázta az összeállításának válogatási elvét. A világos zakóhoz véleménye szerint a sötétebb nadrág és fekete mokaszin talál a legjobban. És azért választott fehér pólót, mert a sötét túl meleg lett volna. „Most úgy sikerült, hogy minden darab a Zaraból van, persze nem a legújabb kollekcióból. Elég gyakran megyünk oda vásárolni, meg újabban a H&M üzleteibe is. Minőség és ár szempontjából megfelelő” – mondta.

 

egzutt1

Egy hozzászólás ”

  1. Adorján:

    szep par, csinaljatok szep gyereket! ))