Félsziget – 4. és egyben utolsó nap

Anna, 2012. augusztus 27. hétfő

All good things come to an end. Sajnos. Pedig már egész jól belerázódtunk a nemalvásba. A nap folyamán sokan hazamentek már (lévén vasárnap, és hétfőtől vár vissza a mókuskerék), a sátortábor parányira zsugorodott. A nagyszínpad a rokkerek birodalma volt, ehelyett mi a Babylon Circuson éreztük nagyon jól magunkat. A legjobb menet as usual a Booha sátorban volt, buli hajnalig. Negyednapos, de jóleső fáradtság, kint néma villámlás (annyira messze volt a vihar, hogy nem hallatszott el idáig), reggel óta már itt is zuhog. Hajnalban, mikor elkezdett esni, az okosabbak elővarázsolták a menő gumicsizmákat a táskák mélyéről és no problem eső. A fesztivál legkedveltebb lábbelije amúgy a sportos/deszkás cipő, de leginkább a Converse.

Hajnalra hozzánk is elérkezett a vihar, így a szokásos Félsziget-záró rituálé, a napfelkelte megnézése a domboldalon üldögélve elmaradt. Csendben sétáltunk haza, de a belső zene tovább pörgött. Jövőre ugyanekkor, ugyanitt :)

Ami a festival style-t illeti, utolsó nap mindenfelé csíkokat vizionáltunk –
a csíkos volt az egyik nagy fesztiváltrend az idén.

(Ellentétben a pöttyössel, amit alig láttunk.)

csíkos body + micisapka = menő manó

Persze volt ott más is:

rocker chic

Az elmúlt napokban sok ilyen szétvágott/szaggatott/művészien cafatokban lógó pólót láttunk. Úgy tűnik, ez is egy újabb nagy fesztiváltrend. Hogy ti is készíthessetek otthon ilyet, mutatunk két menő ilyet,  csináld-magad (DIY) útmutatóval. A képekre kattintva elérhető a “receptjük”.

sárga, rombuszos, csipkével (fotó: lovemaegan.com)

kemény csajoknak: fekete, koponyás (fotó: desireandinspire.com)

még egy a “van ruha / nincs ruha” kategóriából

Beatles :)

“Terry Richardson was here”

fotók: Gáll-Oravecz Ágnes

MÉG TÖBB KÉP a facebook-albumban!

Címkék: , , ,