Félsziget – 3. nap

Anna, 2012. augusztus 26. vasárnap

Igazi stíluskavalkád volt a szombati nap. Menő az overall (jumpsuit), a színes, a csíkos, a virágos, és láttunk több állatmintás cuccot is. A farmershort még mindig mindent visz, a csipke ugyancsak nagyon népszerű. Amerikai zászló, brit zászló, menő napszemüveg :)  A frizurák terén az egyszerű, kontyba felcsavarttól a legextrémebb színes-felnyírt-féloldalasig nagy a változatosság.

…BEST OF harmadik nap: napközben a Booha/Becherovka sátor mögötti füves relax zóna, puffokkal, székekkel. Ákos – a legnagyobb koncert, N.O.H.A. – a legbulisabb koncert (eszméletlenül jók), Netsky (és a warm-up előtte) – őrület dnb-re és dubstepre, Gojira – partiii!, meg a reggelig tartó afterparty a Boohában.

…WORST OF harmadik nap: a perzselő időjárás (37-38 fok este, eléggé agyhalál). amúgy minden oké, fesztivál van, öröm é’ bódottá’.

A hétvége és a szombati nagyon változatos programkínálat változatos fesztiválközönséget vonzott ki a Félszigetre. Sok volt a kiscsalád-nagycsalád, apróságok és javarészt stílusos szülők mindenhol. A fesztivállakók legújabb generációja:

Tegnap a fesztiválozók táskáit is figyeltük. Habár itt is a praktikum a fontos, sok a különleges darab, és örömmel fedeztük fel fiatal erdélyi táskakészítítők egy-egy jellemző stílusú darabját.

fotók: Gáll-Oravecz Ágnes

MÉG TÖBB KÉP a Pinkdáma facebook-oldalán!

Címkék: , , ,