Egyedi farmerdzsekik, színes, bohém ruhák: ilyen volt a kínálat a legszabadabb fesztiválon

admin, 2019. augusztus 12. hétfő

Ellátogattunk idén is a Szigetre, hogy megnézzük Európa egyik legszínesebb fesztiválját, de a szórakozás mellett kíváncsiak voltunk arra is, hogyha több száz eurót kiadunk egy fesztiváljegyre, akkor milyen érdekesebb ruhadarabokat vihetünk haza emlékbe.


Tavaly nem voltam ugyan ennyire figyelmes, így nem tudom biztosan, hogy volt-e Levisnek sátra a Szigeten. Idén viszont ez számított az egyik fő attrakciónak. A Levis házikójában farmernadrágokat vásárolhattunk, és alakíthattuk át minél személyesebbre, valamint különböző, limitált kiadású farmerdzsekiket. Az ára ezeknek a termékeknek nem volt drágább a boltiakénál.

Rengeteg élénk, keleti mintás, bohém stílusú, vékony anyagú ruhát, bőszárú nadrágot és felsőt lehetett kapni. Ami még hozzáadott az élményhez az az volt, hogy legtöbb esetben nem viszonteladók, hanem külföldi árusok voltak, a saját termékeiket árulva. Természetesen ezek a termékek nem olyan olcsók, mint azt elsőre gondolnánk, távolról nézve a ruhákat vagy éppen az anyagukat megtappintva. De legalább biztosak lehetünk benne, hogy tényleg egyedi darabokra tehetünk szert.

Nincsen fesztivál vicces feliratú pólók nélkül, ez most sem volt másként, a Szigeten rengeteg standon árultak sima pólókat elérhető áron és elfogadható minőségben.

Természetesen hütőmágnes helyett megajándékozhattuk magunkat, vagy egyik barátunkat, valamilyen a Sziget által forgalmazott termékkel is.

Voltak igazán különleges, és igazán egyedi karperecek, álomfogók is! Ezek tőlem távolabb állnak, de volt rájuk kereslet, hiszen mindig hosszú sor kígyózott az ilyen standok előtt. Valamiért az emberek szerették ezeket a kicsit durvábban díszített ékszereket.

Ahogy arra számítottam is, hétköznapibb, ízléses táskákból, és kiegészítőkből sem volt hiány. Nagyon szimpatikusak voltak a magyarországi kisebb divatmárkák standjai. Számomra még érdekesebb volt látni, hogy rengeteg nagyon hasonló desginnal operáló termékük van, mint az itthoniaknak.

A tavalyi videóban már felpróbáltam egy-egy ilyen maszkot. A fesztiválon nagyon vicces ilyenben járni, s szerintem otthon is meglehet ijeszteni vele bármikor a kanapén szunnyadozó családtagokat…

 

Tamás Endre