Divatos nagyasszonyok

kgy, 2008. december 6. szombat

Állítólag Obama nejével visszatér a Fehérházba a divat. Az Egyesült Államok következő firstlady-jének a stílusát többen a Jackie Kennedy-éhez hasonlítják.Való igaz, hogy a szerény Laura Bush után feltűnően jól öltözött Michelle Obama.

Divatos firstlady-k Európában is akadnak. A topmodellből államelnök-feleséggé lett Carla Bruni-Sarkozy eleganciája is a hatvanas évek vonalvezetésével fűszerezett, és valamivel romantikusabb is annál, mint ahogyan Michelle Obama öltözik.

Mértékkel ugyan, de lépést tart a divattal, így ebben a szezonban többször is lilában jelent meg a nyilvánosság előtt. Carla Bruni-Sarkozy-nek még igazán kedves stílusjegye a balerina cipő.


Azonban sem Michelle Obama, sem Carla Bruni-Sarkozy eleganciája nem vethető össze az ukrán miniszterelnök stílusával.

Julia Timosenko nem riad vissza a szokatlantól, így jó néhányszor előrfordult, hogy a hivatalos megjelenéseire csipkét is magára öltött.

A narancsos forradalom hercegnője a szürke ruhákból sem a visszafogottat választja,

és a kedvenc színéből, a fehérből sincs két hasonló modell. Ruhái mindegyike különleges, hol pazar, hol romantikus, soha nem sablonos, ízléstlen vagy unalmas.


(K.Gy.l)

Címkék: , ,

5 hozzászólás ”

 1. nekem:

  na nesze

 2. edina-dori:

  … hogy legeltessuk egy kicsit a szemunk…
  azert nem semmi az ukran miniszterno !!!

 3. Kücsük:

  szerintetek a hajfonata valódi? mert láttam róla kibontott hajú fotót, és nem olyan dús és hosszú, hogy abból olyan vastag koszorút lehessen fonni :)

 4. gyongyver:

  Kücsüknek:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Timoshenko-bez-kosy.JPG