Dinnyeszezon!

Anna, 2014. július 8. kedd

A dinnye maga egy csodagyümölcs! Könnyű, mint az esti napsütés, édes, mint a boldogság, felüdít, mert nagyrésze víz meg vitamin. Gyönyörűvé, kisimulttá teszi a testet, lelket.

A görögdinnye pirosa egy gyönyörű színárnyalat és most van a szezonja. Bejegyzésünkben igyekszünk meghozni a kedvetek a viseléséhez!

Mi sem kellemesebb egy forró nyári napon, mint egy szelet jégbe hűtött görögdinnye vagy egy hűs dinnyés koktél. De görgess lennebb a külsőleg alkalmazott dinnyeterápiáért :)

A görögdinnye pirosa egy pasztelles, tompított, enyhén rózsaszínes árnyalat, amely nagyszerűen talál a nyár többi színével: párosíthatod bátran fehérrel, mentazölddel, türkizzel, vaníliasárgával, szürkével!

A 2014-es kollekciókban gyakran láthattunk ilyen árnyalatú darabokat a kifutón, sőt a Pantone® Intézet a dinnyepiroshoz közeli Cayenne árnyalatot a 2014-es év tavaszi színpaletta egyikeként emelte ki. (A teljes palettát nagy felbontásban itt nézheted át.) A Pantone® paletták nemcsak a divat világában, hanem a design, lakberendezés és közvetve a mindennapi élet terén is többé-kevésbé trendsetterek. (Emlékeztek még arra a jelenetre Az ördög is Pradát viselből, amikor Miranda Priestly elmagyarázza Andy-nek, hogy a turis kék pulóverének a színe miért is épp az az árnyalat…)

a Pantone® “Cayenne” árnyalata

a Cayenne a 2014-es tavaszi-nyári kollekciókban: balról jobbra haladva Jenny Packham, Christian Siriano és Burberry Prorsum

Egy könnyű, talpig dinnyepiros nyári ruha – a kiegészítőkkel játszva elegáns vagy vízparti öltözet lehet. (A képre kattinva a ruhát megrendelheted a luulla webshopjából.)

Egy elegánsabb, izgalmas vonalú koktélruha. (A képre kattinva ez is megrendelhető.)

Rózsaszínesebb árnyalatú ez a “denevérujjú” felső. A V nyakkivágás és a lágyan omló redők elegánssá, nagyon nőiessé teszik. (Webshop-link a képre kattinva.)

6cayenne-pantone-jokfashion-ss-2014-mpi

A görögdinnye színét a kiegészítőkkel vihetjük legkönnyebben be a ruhatárunkba. Egy cipő, egy kendő vagy sál, a jól kiválasztott ékszerek feldobják, “dinnyésítik” a nyári ruhatárat:

Hátitáska az etsy-ről. (Webshop-link a képre kattintva.)

Egy vidám virágos hajgumi. (Rendelhető is a képre kattintva.)

Pénztárca a Miu Miu-tól. (A tied lehet a képre kattintva.)

Ez a szépséges peeptoe szandál Christian Louboutin. (Ha nincs tériszonyod 14 cm-es sarkú cipőben és szeretnél egy ilyen cipellőt, kattints.)

Sportosabb cipők szerelmeseinek itt a Nike futócipője. A modell előnye, hogy a magasabb szár révén jól tartja a bokát szaladás közben. (Webshop-link a képre kattintva.)

Bohóbb lelkűeknek íme a Vans igazán dinnyés cipője!

Dinnyés manikűrt is készíthesz egy kis türelemmel és kézügyességgel. Vagy kérj hasonló mintát a manikűrösödtől. (További dinnyés köröm-inspirációk a képre kattintva.)

Dinnyeszezonra fel Pinkdámák!

Címkék: , , , , , , ,