STÍLUSOS BIKE EXPO A MOSZKVA GARDENBEN

thistlelittle, 2013. július 8. hétfő

IMG_1713

A hirtelen jött nyári vihar ellenére is sokan gurultak ki pénteken a nagyváradi Moszkva kávézó teraszára, hogy felvonulhassanak, vagy uborkás limonádét szürcsölve részt vegyenek a vörös szőnyeges esemény köré szerveződő programokon. Az idén először megrendezésre kerülő Bike Expón több mint 30 stílusos versenyző, és ennél jóval több egyedi bringa gyűlt össze, nem is csoda, hisz az eseményt promováló plakáton egy Pinkdáma bringája pompázik… az enyém. :)

Bike beauty and outfit race @ Moszkva

A bemutató kezdetéíg a szponzorok által kiállított bicikliket lehetett megtekinteni, ismerkedni a márkákkal, beszélgetni a szakértőkkel és a forgalmazókkal.

Kiállított bringák

Ezt követően, a csúszós talaj ellenére sem maradt el a beígért trial bemutató, a fiúk szuper showt hoztak össze, amelyben egy magas téglafal, egy locsolócső, és szörnyen bátor önként jelentkezők is szerepeltek.

Trial bemutató

Az újrahasznosítás és esztétika jegyében bemutatkozott a Köntös újragondolt biciklis láthatósági mellénye. A fényvisszaverő csíkokkal ellátott szövetmellény azoknak nyújt alternatívát, akik nem szeretik a neon színeket, viszont hajlanak a különleges megoldások felé.

Köntös láthatósági mellény

A vörös szőnyegen felvonuló versenyzők között a zsűri három díjat és egy különdíjat osztott ki, ebben a sorrendben:

I.

Fagyon finom levendula illat és lifestyle!

II.

Szuper összhang!

III.

Vagányság!

Különdíj
Különdíj-Család és bicikli <3

A Pinkdáma kedvenc bringája ez a gyönyörűen felújított 1936-os svájci katonai csoda volt:

Kedvenc bringánk

* Kedvenc fejfedőnk:

Kedvenc Sapka

* Kedvenc zsebkendőnk:

Kedvenc zsebkendő

* Kedvenc szakállunk pedig:

Kedvenc szakáll

Ha valakinek nem lenne elég ennyi bringa és ennyi sikk: ITT megtekinthető a Moszkva Kávézó eseményének Facebookos fotóalbuma, ITT pedig az Oradea Cycle Chic által készített fényképek. Az általunk felhasznált fotókat nagyon szépen köszönjünk a Moszkva fotósának, aki mellesleg Terry Richardson hasonmásaként már megjelent a Pinkdáma félszigetes bejegyzésében. :)

Moszkva Garden Loves Bikers

Címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,