Bagolykodás

thistlelittle, 2010. november 24. szerda

Bagoly naptár [2011]

A My Owl Barn egy gyönyörű blog, tele szebbnél szebb baglyos dolgokkal a bagoly rajongók számára. Shivani, a blog szerzője, az ő ötlete volt létrehozni azt a naptárat, amelynek néhány illusztrációja látható ebben a bejegyzésben.

Baglyos hónapok

Shivani több művészt, grafikust, festőt is megkért, hogy vegyenek részt a projektben, és készítsenek egy egy baglyos alkotást, amelyet bárki felhasználhat a 2011-es naptár készítése során. 30 alkás közül lehet kiválasztani a kedvenceket, és beilleszteni a megfelelő hónaphoz, majd az elkészült naptárat már le is lehet tölteni PDF-ben, és irány nyomtatni. Tökéletes ajándék így Karácsony környékén.

Baglyos hónapok

A blogon más érdekes designos tárgyakat is meg lehet tekinteni, természetesen csakis bagoly kategóriában. Cipők, ruhák, kellékek, és rengeteg ingyen letölthető dolog, amivel elbaglyosíthatod a környezetedet, Itt van például egy álarc, vagy  ez az üdvözlő kártya, és még számtalan érdekesség vár a bagolyrajongókra.

Baglyos kellékek

Ilyen ínyencségnek számítanak Anna Wili Highfield papírművész, volt díszlettervező munkái, aki különféle szobrokat, formákat készít papír fecnikből.

Papírbagoly
Jó böngészést mindenkinek!

Címkék: , , , , , , , , , , , ,

3 hozzászólás ”

 1. Ago:

  10 perccel ezelott meg csak egy bogre kave volt a tulajdonomban, most meg 1 csodaszep naptar lapul a downloads folder-em kellos kozepen! You made my day, ezek a baglyok a legjobbak! :)

 2. Beti:

  kb negyed oraja (csak azert nem 10 perce, mert kozben kijartam a vecere) en is eppen haziolvasmanyoztam, kint kurva hideg van, semmi nap nem sut be a konyhaba es a kavem is elfogyott….. de most mar micsoda 2011es naptaram van.
  Kosz Pink

 3. mellotron:

  Épp bagoly-inspirációra van szükségem az aktuális munkámhoz:) De jól jött! Köszönöm!