Az Untold se maradt le divat terén: ezeket a ruhadarabokat vásárolhattuk meg a bulizás mellett

admin, 2019. augusztus 8. csütörtök

Az Untold évek óta az egyik legcsillogóbb, leglátványosabb fesztivál, bár divatban az EC eddig mindig lekörözte. Arról, hogy idén miben változott a helyzet, itt írtunk. Egy ilyen színes-csillogó fesztiválhoz pedig fashion-standok is dukálnak, amiből idén bőven volt választék. Bemutatjuk, milyen volt a felhozatal.

Akárcsak az Electric Castle-n, itt is kíváncsi voltam arra, hogyha valaki ruhavásárlásra adná a fejét, miből választhatna.

Természetesen a megszokott merchandise mellett (az Untoldos pólók és a fellépők felirataival, arcképével ellátott termékek) volt lehetőség nagyon sok pénzért cserébe dizájner termékeket is vásárolni.

A lenge “egyberuhák” mellett a csipkedíszítés nagyon felkapott volt ezen a fesztiválon is. Minél színesebb, minél élénkebb, annál jobban kiemeli az embert a tömegből.

Az Alterat márka felsői kimondottan jó anyagból készültek, rég láttam ilyen jó minőségű farmerdzsekit, mint náluk.

A ruhák mellett itt is nagy szerepet kapott a szórakozás, este 10 után a fashion sátorban partit is szerveztek az érdeklődőknek, csillámmal, és minden olyan kellékkel, ami elmaradhatatlan egy fancy fesztiválos buliról.

Idén különösen hódított a kalap, ezért a fesztiválon is hatalmas választék volt belőlük.

Mintás tornacipőkből sem volt hiány…

 

Nekem ez a sarok tetszett a legjobban: annyira rebell, és a dzsekik annyira egyediek (természetesen nőknek), hogy engem teljesen megvettek vele.

Ezen a fesztiválon már a divatszerető férfiakra is gondoltak, így ha még a választék szűk is volt, nekik is jutott egy-egy különlegesebb darab.

Először láttam egy autentikus román sarkot. Itt a különböző népviseletek mellett autentikus csuprok, üvegek, pálinkák is voltak. Borsos árakon, ahogyan azt megszokhattuk, de az elképzelés akkor is egyedi volt.

Az Untoldon a divat és a divatáruk mindezek ellenére nem voltak különösképpen egyediek (a román sarkot leszámítva), nagyjából ugyanazt a stílust hozta, ugyanolyan áron, amit előzetesen az EC-n is láttunk már.

 

Tamás Endre

Címkék: ,