Az Oscar-gála legjobb ruhái a Pinkdáma szerint

admin, 2015. február 23. hétfő

Az éjszaka átadták az Oscar-díjakat, lehet örülni a Birdman sikerének. Mi addig készítettünk egy összeállítást a vörös szőnyegen felvonuló sztárok ruháiról. Pontosabban bemutatjuk a kedvenceinket:

 

ladygaga

Nálunk Lady Gaga vitt mindent.  Azokkal a piros kesztyűkkel sikerült az óriási királylányos ruháját kimozdítania az átlagosan unalmasból. Az internet népe, amelyik általában ki van akadva a kesztyűire, most is viccelődik vele, hogy olyan, mintha a mosogató mellől jött volna el, nekünk viszont határozottan bejön. A ruhát különben a török Azzedine Alaïa tervezte.

87th Annual Academy Awards - Arrivals

 

Marion Cotillard pöttyösre vágott ruháját a Dior divatházban tervezték.  Mi a hagyományosnak egyáltalán nem nevezhető vonalvezetését szeretjük, hogy nem simul a testhez, mégis milyen elegáns. Plusz, hogyha megfigyelitek, akkor láthatjátok, hogy a fülbevalóját milyen jól igazította a ruhájához.

juliannemoore

 

Julianne Moore negyedjére végre megkapta az áhított Oscart. De nem csak emiatt tűnt ki a vendégek közül, hanem az egyedi tervezésű Chanel ruhájával is.  Egyébként, ha még eddig nem tűnt volna fel, idén elég menők voltak a világos színek a vörös szőnyegen.

lupitanyonygo

Ebbe a vonalba tartozik Lupita Nyong’o gyöngyökkel díszített egyedi tervezésű Calvin Klein ruhája is.

reesedress

 

Reese Witherspoon letisztult, testre simuló ruhája egy egyedi tervezésű Tom Ford darab. Annyira tökéletes választás, hogy a lélegzetünk is eláll tőle.

87th Annual Academy Awards - Arrivals

De legalább ennyire szeretjük Cate Blanchett fekete bársonyruháját is, ami szépen emeli ki a színésznő világos arcbőrét és a türkiz nyakékét. Egyébként ez egy Maison Margiela tervezésű ruha.

Sienna_Miller

Sienna Miller Blanchett mellett azon kevesek egyike, aki feketét választott az estére. Nekünk a kedves masnijai miatt tetszett meg ez tengerészkék és fekete kombinációjú Oscar de la Renta-ruha.

Keira_Knightley_0

 

Keire Knightley választását nem nagyon értjük, ritkán szoktak “mintás” darabokban megjelenni,  de egyáltalán nem ellenkezünk a Chanel kismama-kollekciójának ruhája ellen.

emmastone

Emma Stone aranyszínű  Elie Saab-ruhája legalább annyira csodálatos, mint a színésznő maga. Kifejezetten tetszik, ahogyan kiemeli a haja színét. Sajnos az arany színű szobrocskát elhappolták előle, pedig tökéletes kiegészítő lett volna.

teganandsaraquin

Tegan Quin és Sara Quin választása nem illeszkedik a klasszikus vörös szőnyeges ruhák közé, de nekünk kifejezetten tetszik a bevállalósságuk. Sajnos azt nem sikerült kiderítenünk, hogy kinek a munkáját viseli a kanadai indie rock duó.

eddie-redmayne-wife-hannah-bagshawe

 

A tökéletes páros díjára is fel lehetne terjeszteni Eddie Redmayne-t és feleségét, Hannah Bagshawe-t. Még az öltözködésben is tökéletes az összhang.

commonCommont egész őszintén a tengerészkék bársony Prada-szmokingja miatt választottuk be az összeállításba. Tökéletes példa, hogyan lehet feldobni az általában elég unalmas vörös szőnyeges férfi divatot. Az a bross mindent visz!

jaredlato

 

Jared Leto is hasonló indokkal került be, bár őt szinte minden eseményen be lehetne választani a jól öltözöttek közé. A halvány levendula színű öltönye most is jó választás.

attends the 87th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 22, 2015 in Hollywood, California.

 

Will.i.am-t a legtöbben a borzalmasak közé sorolják, nekünk viszont határozottan bejön a kockázatvállalása, a teszek az egészre hozzáállása. Ki nem hagytuk volna, hogy megmutassuk, hogy így is lehet. Úgy néz ki a zenészek bevállósabbak.

 

Címkék:

Egy hozzászólás ”

  1. nincs is nevem:

    Blanchett és Bagshawe okés, a többi meztelenül jobban mutatna. cum plac glumele mele című rovat.