Alternatív fesztiváldivat Marosvásárhelyről: csöppnyi tavasz novemberben

admin, 2014. november 11. kedd

Szombaton és vasárnap az Alter-Native Nemzetközi Rövidfilm Fesztiválon jártunk, és ha már Marosvásárhelyen voltunk, nem hagytuk ki az alkalmat, hogy megnézzük, miként csípik ki magukat a vásárhelyiek. Nekünk egy kis tavaszt csempésztek a novemberünkbe, reméljük nektek is.

modell1

Kevés összeállítás kiválasztásával voltunk annyira határozottak, mint Ági esetében, mert ezt a kabátot mindenképpen meg akartuk mutatni. De azt is érdemes megfigyelni, hogy milyen jó arányérzékkel öltözik. Bármilyen más minta az összeállításában csak káoszhoz vezetett volna, de így pont magára és a kabátjára irányította a figyelmet.

modell2

Andor öltözködésben hozza a jelenlegi “menő csávó” stílust, ennél már csak akkor lenne trendibb, ha valami nagyon színes (lehetőleg kékkel díszített) és feltűnő sportcipőt vesz fel. De lehet, hogy a kevesebb mégis több.

modell3

A virágos dzsekije tetszett meg egyből Boglárkának, mert jó volt látni a novemberi bágyadt napsütésben valami frissességet, tavaszi lendületet, életerőt. És azt hiszem a kisugárzáshoz jobban passzoló szettje senkinek sincs ebben a posztban.

modell4

Mondtuk már, hogy a márványfarmer újra divatba jött? Marosvásárhelyen sétálva ez eléggé egyértelmű volt a hétvégén. De kár lenne Dani összeállítását a farmerválasztásra redukálni, mert igazából a virágos bakancsa és bordó kötött pulóvere is nagyon ott van, sőt sokkal inkább, mint a farmere.

modell5

Franciska összeállítása túl nem csak retrós, hanem überretrós, ha az eltelt idő alapján lehet ezt osztályozni. Az 1900-as évek elejét idéző összeállításról nem gondoltuk volna, hogy éppen ennyire menő lehet, egészen addig, amíg meg nem láttuk őt kisétálni a Kultúrpalota ajtaján. Valahogy nagyon passzolt a helyszínhez.

[poll id=”13″]

Címkék: , , ,