A róka az új bagoly

Anna, 2012. október 24. szerda

Néhány szezonnal ezelőtt hirtelen minden baglyos lett: a ruhák, a kiegészítők, az ékszerek. Az idén már nem a bagoly a legmenőbb, hanem a róka. (És nem a rókabunda. Állatvédők lévén, nem bíztatunk senkit rókabundára. Már az előző gazdája is benne halt meg…)

A Burberry rókás pólóitól a fast-fashion divatcikkeken át a kézműves bigyuszokig széles a választék. Képes kedvcsináló következik a rókadivathoz.

Zene hozzá:

 

Aubin & Wills ‘Portland’ merinogyapjú felső rókamintával, 172 €

Burberry Brit rókás pamutpóló, 157 €

Sugarhill Boutique kötött felső, 48 £ az asos.com-on

bicikliző rókás póló az etsy-ről 21 $-ért (férfipóló is van, meg sok másféle bicikliző állatos – a képre kattintva megnézheted azokat is)

See by Chloé vadóc rókás póló, a lyst.com-on 130 helyett most csak 65 €

Sokan közületek biztosan ismerik már a FOX motoros és (extrém) sport márkát. ♥
Jó, dizájnos és tartós cuccaik vannak. (De sok a hamisított, vigyázni kell a netes rendeléssel és a kétes ruhaboltokkal…) Ez a hivatalos oldaluk, webshoppal.

A legnagyobb kínálat viszont a rókás kiegészítők terén van.
Jó választás idén télre egy cuki rókás ékszer, kitűző, sál, sapka, kesztyű vagy esetleg táska, hiszen ezek jól variálhatóak, és viszonylag kis befektetéssel ultratrendik lehettek.

ujjnélküli rókás kesztyű. az etsy-n a budapesti Kovács Olívia butikjában kapható, ingyenes postázással, és másféle állatok is vannak. a képre kattinva link a webshophoz

apróka róka nemeznyakék

rókás brossok az etsy-ről

Dorothy Perkins ‘Ginger’ rókás sapka 21 $-ért

A fantasztikus Mr. Fox‘ nyakkendők, szintén az etsy-n

a Wild to wear etsy-webshopban a csíkszeredai Both Rita vagány táskái kaphatóak, többek között ez a rókás oldaltáska is. (a képre kattintva link a butikhoz)

Úgy tűnik, az Etsy a rókás cuccok végtelen kincsesbányája.
Az alábbi képen néhányat láthattok, rá kattintva pedig az összeset.

Remélem, kedvet kaptatok valami rókáshoz :)

PS. Aki még nem látta volna A fantasztikus Mr. Fox-ot, annak ajánlom, hogy nézze meg. Gondolkodós mese (főleg) felnőtteknek, kaland és móka az intellektüel rókával. És nem utolsósorban olyan színészek adták a hangjukat a szereplőknek, mint George Clooney, Meryl Streep, Bill Murray, Jason Schwartzman, Owen Wilson, sőt Wes Anderson rendező is (+ő jegyzi a forgatókönyvet). Ezért is érdemes eredetiben megnézni :) [IMDb link itt.]

Címkék: , , , , ,

5 hozzászólás ”

 1. dick dale:

  Egy kis adalék:
  http://www.threadless.com/product/3638/A_Fox_with_Socks/tab,guys/style,shirt

  És kérnék egy linket a nyakkendőkhöz.

  (Egy rókás Hermés lenne az igazi, habár, ámbár…)

 2. Anna:

  rókás nyakkendők az etsy-n a Scatterbrain webshopjában

  btw Hermès rókás nyakkendők, az e-bay-en már 50$-ért is van.

 3. dick dale:

  kösz :)

  az egyetlen 50 dolláros tétel not available to romania, a többi meg 200 felé közelít.
  és sokan hamisítják…

 4. vera:

  sziasztok, a rókás öv, első látásra szerelem! Van vkinek bármi ötlete, hol szerezhető be??? imádnám előre is kösziköszi

 5. Anna:

  @vera:
  az első (a kék szoknyával) a fenti rókás övek közül egy vintage darab, egy divatblogger oldaláról származik a kép (a forrást lásd kurzorral a kép fölött). a Tory Burch-nél volt hasonló öv a kínálatban (Kissing Fox Belt néven a tavalyi nyárvégi kollekcióban, amely azóta már mind-mind ‘sold out’) – az ebay-en viszont épp meg van hirdetve! lásd itt: http://www.ebay.com/sch/Womens-Accessories-/4251/i.html?_from=R40&_nkw=fox+belt
  a második öv egy brit márka, a Hobbs tavalyi kínálatából származik (NW3 By Hobbs Black Dennis Fox Belt), ebben a pillanatban sajnos már nem része az aktuális kollekciónak (ellenben van rókafejes vagy fecskés – és sok más -, lásd a webshopban http://www.hobbs.co.uk/accessories/belts ).