2010-es tavaszi trendfigyelő 2.

kgy, 2010. február 9. kedd

Nekem a Lolita-irányzat tetszik leginkább a szezon trendjei közül, és emellett általában azok, amelyek a nőies jelleget erősítik. Ebben a szezonban a loliták lenge kelméből varrt baby-doll, vagy egyszerű mini ruhát kell viseljenek zoknival, vagy terebélyes masnival.

Hot shortokat vagy rövid bugyogókat is hordhatnak idén nyáron azok, akiket a fruskák stílusa levett a lábukról.

Az ártatlan kacérságot és a nőiességet erősítik az imitt-amott kivillanó csipkeszegélyek is. Erre a 3.1 Phillip Lim nyári kollekciójában is van példa.

Akinek ez nem elég kacérságból, az idén nyáron nyugodtan megmutathatja a fehérneműjét, hiszen ezúttal ezt a divat számlájára fogják írni. Lehet úgy, hogy az áttetsző blúz, ruha, nadrág, szoknya alól villan ki, vagy úgy, hogy a fehérneműt felsőruházatként viseljük.

A közönségesség gyanúját úgy oszlathatnánk el teljesen, ha a fehérneműnek csak egy-egy kellékét emelnénk át az öltözetünkbe, úgy, mint Christopher Kane, vagy Jasmine di Milo.

Az idei nyári szezonból még nagyon tetszik a sok fodor,

és a sok csipke, melyet gyakran csak applikációként használtak a designerek.

Meggyőzött az idei nyár virágos oldala is, ez a minta ugyanis a szezon optimizmusát erősíti.

Ugyan nem rajongok a 80-as évek minden találmányáért, de a répanadrágok továbbra is a kedvenceim, főleg azok, amelyeket Pillip Lim mutatott be. Az is biztos, hogy a nyári ruhatáramban az ehhez hasonló modellek előkelő helyen lesznek. Egyébként izgalmas nadrágok, és a terebélyesebb popsin is jól mutatnak, hiszen ott takarnak, ahol kell.

(K.Gy.)

Címkék: , ,

5 hozzászólás ”

 1. cs.:

  picit húsosabb lányokat nem lehetne betenni? ezek csöppet undorítóak.

 2. bokor:

  Philip Lim a nyerő, meg a répamodellek (csak a blézert feledhetném.) És jó ez a könnyű-kelmés vonulat is, kíváncsi lennék miből vannak ezek az anyagok.

 3. kgy:

  Egyetértek, Phillip Lim kollekciója az egyik legszínesebb idén nyáron. :) Úgy tudom, a sifon, a selyem és a tüll az igazán nyerő kelme.

 4. kgy:

  cs-nek: amint ezeket a ruhamodelleket húsosabb manökeneken fogják fotózni, és a kifutókon bemutatni, ígérem, én is olyanokat választok a trendismertetőkhöz. Addig be kell ezzel érned. :)

 5. replica handbag:

  Wow, igazán divat esemény