10+1 szilveszteri outfit, amit hírességek inspiráltak

admin, 2019. december 29. vasárnap

Már csak pár nap választ el minket és újabb évtizedbe lépünk. A 2019-es év sok változást hozott a divatipar számára, az egyik legnagyobb hír Karl Lagerfeld halála volt idén februárban. Amikor azon gondolkodtam, hogy milyen outfiteket ajánlhatnék a 2019-es szilveszterre, eszembe jutott, hogy az ideit mindenképpen olyan hírességek inspirálják, akik a 2010-es években élték virágkorukat.

1) Scarlet Johansson: 

Az IMDB a legjobban kereső színésznőnek nevezte ki a 2010-es években. A színésznő Instagramja meglehetősen színes öltözködésről ad tanúbizonyságot, a legegyszerűbb outfitektől a legkülönlegesebb, legvadabbig minden megtalálható az oldalon. Az általam kiválasztott két kép pedig úgy stílusában, mint színválasztásában teljesen hétköznapinak mondható, mindenkinek megtalálható a ruhatárában.

2. Justin Bieber: 

 

 

Lehet Justin Biebert szeretni, vagy gyűlölni (én nem tartozom a legnagyobb rajongói közé…), de Bieber a 2010-es évek egyik, ha nem legnagyobb sztárja volt. 2010-ben rá kerestek a legtöbben a Google-ban. Róla volt a legnehezebb outfit fotókat találni, mert több helyen van meztelen felsőtesttel, mint értékelhető ruhában. Ha laza fiú akarsz lenni, és nem azon szeretnél agyalni 20 percen keresztül, hogy mit vegyél fel, akkor simán mondhatod, hogy idén Justin Bieber ihletett! 

3. Margot Robbie: 

View this post on Instagram

🍒 @wbpictures #legendoftarzan

A post shared by @ margotrobbie on

Ki ne ismerné a Wall Street farkasaiban is játszó színésznőt? Neki is nagy változást a 2010-es évek hoztak, akkor lett egy hétköznapi lányból világhírű színésznő! Margot általában eléggé visszafogott megjelenésű, ezért idén, ha úgy alakul, te is bátran ünnepelheted az új évet egy mintás ruhában.

4. Bruno Mars: 

Ha egy kicsit hosszabb és göndörebb hajam lenne, akkor mindenképp Bruno Marsban tolnám idén. De sajnos nem így van, ezért kihagyom, viszont ha szeretnél csillogóan kinézni, akkor neked biztosan ő a befutó!

5. Lady Gaga: 

View this post on Instagram

Faux fur, real whiskey 🥃

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

View this post on Instagram

☺️

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Tudom, hogy már vártátok, de nyugi, itt jön Lady Gaga is, akinek a 2010-es évek további sikereket hoztak! Outfit, zene, sőt még a filmiparban is felfigyeltek rá az elmúlt 10 évben. Extravagáns és formabontó megjelenése egyértelműen a legnagyobb inspirációs források közé sorolható. Mindenesetre, ha idén Gaga inspirált, kérlek küldj egy fotót instagramon nekem, mert megérdemled, hogy továbbosszam a képet. Nem kis dolog őt utánozni!

6. Chris Hemsworth: 

Ha valami hagyományosabb öltönyös menetre készülsz, azt ajánlom, hogy mindenképpen nézz rá Chris instagramjára. Meglehetősen visszafogott a Marvel filmekből ismert szuperhős, inkább sportos alkatával, mint extravagáns outfitekkel hódítja meg rajongói szívét.

7. Emma Stone: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Emma Stone-nak sajnos nincs Instagramja, de ő is a leginspirálóbb nők közé sorolható. Neki is a 2010-es évek hozták meg a várt sikert. S mi más, ha nem a La La Land? Emma outfitjei kortalanok, így azok is bátran inspirálódhatnak belőle, akik nem érzik már magukat 20 évesnek.

8. David Beckham: 

A focidrukkerek biztosan más focistát választottak volna, de én Ronaldót egy kicsit elcsépeltnek találtam, ezért itt van Beckham. Neki is 2010-es évek hoztak változást, ugyanis 2013-ban vonult vissza. Persze nem kell őt sajnálni, azóta saját márkája újabb milliókat hoz a házhoz. Látszik, hogy apuka, hiszen legtöbb fotón a gyerekeivel van együtt, illetve öltözéke ennek megfelelően kényelmesen laza.

9. Kim Kardashian: 

View this post on Instagram

Feeling glam tonight!

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Ki ne halott volna Kim Kardashian Westről? Az egyik legjobban kereső és keresett influencer, aki ugyancsak a 2010-es években lett híres, és ez azóta is tart, sőt… Szerintem ha Instagram-kompatibilis szeretnél lenni, és idén szilveszterkor az egyik legtöbb liket bezsebelni, akkor neked ő lehet a befutó.

10. Elon Musk: 

 

 

Kétségkívül Elon Musknak is a 2010-es évek hozták meg a várt hírnevet, illetve a Tesla is akkor lett igazán ismert mindenki számára. Megjelenése általában egyszerű, nem ezzel szeretné felhívni magára a figyelmet!

 

+1: 

Steve Jobs: 

 

Mit mondhatnék Steve Jobs-ról? Mindenki ismeri. Viszont már-már védjegyévé vált garbók kitűnő inspirációs alapok lehetnek a minimalizmusra, úgy is közepesen lesz hideg idén Szilveszter napján.

Boldog új évet, jó készülődést! 

Tamás Endre

Címkék: , ,