Zsófi és Dani: profi összeállítás és franciás sárm

admin, 2012. augusztus 20. hétfő

Mindjárt vége a Kolozsvári Magyar Napoknak, így itt az utolsó része a legjobban, legstílusosabban öltöző nőt és férfit bemutató sorozatunknak. A korábbi részeket itt, itt és itt lehet megnézni.

Zsófi

“A Szent Mihály templom tornyába készültem felmenni, és gondoltam ott hűvösebb lesz, ezért vettem ma nadrágot. A hózentróger is egyre divatosabb mostanában. A cipőm inkább őszies, esőben alkalmasabban használható, viszont zokni nélkül nyáron is elmegy. A nadrágom egy pilótanadrág, enyhén bricses, fent a csípő vonalán szélesebb, és lent pedig szűkített. A felsőmnek a bohém időszakra jellemző ujja van, a karöltőtől bővebb. Táskám multifunkcionális, szinte minden alkalomra lehet használni. A blézerem elegánsabb. Szeretem keverni az enyhén sportosat az elegánssal. Mivel divattervezőnek tanulok, és ruhákat is varrok ezért muszáj figyelnem, hogy mi a trend. A földszíneket szeretem leginkább, lehet drapposabb, szürke, barna, fekete vagy piros is. A ruháim nagy többségét turkálóban vásárolom.”

Cipő: egy helyi üzletben vásároltam
Nadrág: turkáló
Felső: turkáló

 Dani

“Most az egyik kedvenc ruhadarabon ez a franciás kalap. Egyből megtetszett, amikor megláttam. És szerintem felénk nem nagyon lehet ilyet kapni. Mostanában egyre inkább tetszenek az ingek, ami most rajtam van az egy egyszerű szabású, de a karcsúsítottat is kedvelem. Számomra előnyösebbek a sötétebb színek, most példásul direkt vettem ehhez a világos nadrághoz és inghez egy sötétebb felsőt, hogy ellensúlyozza. Különben lehet bordó, zöld, lila vagy kék is, inkább az árnyalaton van a lényeg. Amikor ruhát választok, hogy mit vegyek fel számomra az a fontos, hogy összhangban legyenek a személyiségemmel, a napi hangulatommal és azért egy kicsit egyedi is legyen. Például rosszul esik, ha úgy öltözöm fel, ami nem talál a napi hangulatomhoz.”

Kalap: túrkáló
Felső: túrkáló
Nadrág: nem tudom milyen
Ing: nem tudom milyen
Cipő: egyszerű tornacipő

Címkék: