Utcadivat Kolozsvárról: sál és napszemüveg megfelelő párosításban

admin, 2014. október 2. csütörtök

A napsütésben még kellemes meleg volt, viszont már a legkisebb árnyékban is fáztunk a legújabb kolozsvári street fashion összeállításunk készítésekor. Fotóalanyaink ilyen időjárási körülmények mellett kellett kihozzák a ruhatárukból a legtöbbet:

modell1

Peninának a lazaságát és a bátorságát szerettük nagyon, simán merte társítani a kertésznadrágot és a selyemkendőt. Látszott, hogy zsigerből tud jól öltözködni. 

modell3

Iuliának az ezüst színű cipőjére figyeltünk fel először, csak később tűnt fel, hogy mennyire harmonizál a szerelése: kezdve a fémesen megcsillanó kötött pulóvertől, a bőrdzseki fémes csatjain és cipzárján keresztül  egészen a nyakékének az ezüstös díszítéséig. Nem esett túlzásokba, kellemes volt ránézni. 

modell4

Számunkra egy kicsit Skóciát idézte Cristina összeállítása, amiben nem is annyira a színek harmóniája, mint inkább az “pofátlanság” tetszett, hogy gyakorlatilag egy plédet viselt fényes nappal az utcán. :)

modell5

Teklának a bojtos lakkcipőjébe lettünk egyből szerelmesek, de végül ezért a csipke-bőr kombinációért választottuk be az eheti összeállításunkba.

modell6

A visszafogott eleganciája tetszett meg leginkább Iustinának, nem volt benne semmi hivalkodás, mégis egyből éreztük, hogy szeretnénk lefotózni.

modell7

Hajni vintage-szettjét már távolról kiszúrtuk, de közelebbről még inkább szerettük. A fodros ingétől kezdve a bő szoknyáján keresztül a türkiz nyakékéig minden rendben volt. Kicsit talán túl tökéletes is volt, pedig divatban ér “hibázni” és váratlant húzni. 

modell2

 

Bejött Radunak ez a nagyképű-összeállítása, s nehéz lenne azzal vitatkozni, hogy jól is állt neki. Talán egy kicsit meleg a napos időhöz képest, de ez legfeljebb csak őt zavarhatja, minket nem.

modell2b

Úgy látszik a sál kötelező elem a srácoknál, Florin összeállításának is fontos kiegészítője a jól feltekert, nem túl vastag sál. Az uniszex bőrdzseki tűnt csak egy kicsit túl szűknek, de miután elárulta, hogy eredetileg az a barátnőjéé, nem is csodálkoztunk nagyon.

[poll id=”10″]

Címkék: , , ,

Egy hozzászólás ”

  1. anka:

    Jó lenne picit idosebbeket is látni az összeállításokban. Az is érdekes lehet.