Utcadivat Kolozsvárról: őszies visszafogottság. Vajon véletlen lenne?

admin, 2014. szeptember 17. szerda

Legalábbis szerintünk ez jellemezte az elmúlt héten a kolozsvári utcai divatot: hiányoztak az élénk színek és a virágos minták. Reggelente már megcsíp a hideg, ezért praktikusabban öltözködünk, de ezzel együtt egyszerűbben és színtelenebbül is.  Sajnos kikoptak már a habkönnyű nyári ruhák az utcákról…

modell5
Bogit biciklizés közben láttuk meg, és egyből tudtuk, hogy ide való a Pinkdámár, mert kb. ilyennek képzeljük el a megfelelő őszi biciklis összeállítást. Laza és sikkes!

modell3

Andinak a nyarat idéző virágmintás, ujjatlan pólója jött be nagyon. A szarvas formájú minta ráadásul – a képen sajnos nehezen kivehető – a karkötőjével és a körmének a színével is teljes összhangban volt. Nagyon cuki.

 modell1

nek a kalapjával sikerült végképp meggyőznie minket, ami annyira feldobta az amúgy elég visszafogott összeállítását, hogy ide is beválasztottuk.

modell2

A fiúk összeállításán tapasztaltuk leginkább az ősz jelenlétét. A jellemzően amúgy sem túl színes szettekben most még inkább a sötétebb darabok dominálták. Bé minket a sportcipőválasztásával és a hozzá színben passzoló dzsekijével győzött meg. A nálunk még mindig domináló Converse-hullámban kifejezetten tetszett ez a sportcipő.

modell4

Ramon összeállításában azt szerettük a legjobban, hogy megfelelően igazította azt a saját testi adottságaihoz: a ginger tónusú hajához tökéletesen passzolt ez a barnás póló, ami természetesen spriccelt, mert most az a menő, ahogyan azt a múlt héten is láttuk. 

modell6

Azt szeretjük Em összeállításában, hogy csak egy kicsit hipszter – bár nem tudom, hogy van-e ilyen. Nem akar nagyon különcnek tűnni, végül is ezeket a darabokat bárki viselhetné, mert nincs bennük semmi extrém, de azért úgy vannak gondosan összeválogatva, hogy tükrözzék a személyiségét. Nagyon bájos.

Neked kinek az összeállítása tetszik?

Szavazás eredménye

Loading ... Loading ...

Címkék: , , ,

Egy hozzászólás ”

  1. Vladimir:

    Dé nem éppen visszafogott de egyebet sem mondhatók róla mert valójában semmilyen. Em rendben lenne de azok a cipők… nah, nem kötekedem tovább.