Utcadivat Kolozsvárról: így éld túl az esős időt!

admin, 2014. szeptember 24. szerda

Két zápor között, szemerkélő esőben mentünk ki utcai divatot fotózni Kolozsváron. Meglepően jól vették az akadályokat a helyiek.

modell3

Vagánycsaj összeállítása van Andranak. Látszik, hogy az utolsó részletig átgondolta a szettjét, és elég gazdag a ruhatára ahhoz, hogy ezt ilyen látványosan meg is valósítsa. Ahogy pedig beállt a fotózásra, biztosak vagyunk, hogy nem először csinálta…

modell4

Még a nyarat idézi Mădălina összeállítása, talán kicsit túl vékony is az igen hűvösre váltó kolozsvári őszhöz képest. A fekete szett önmagában is sikkes lenne, de azért azzal nem választanánk be a legjobbak közé.

Ellenben a sárga blézerével kitűnik a tömegből, és csak ráerősít erre a sikkes lazaságra. Mi nagyon szerettük.

modell7

Tudjuk, hogy nem követi a Pinkdámán már korábban megjelent színtársítási elveket, de ezt az őszies hangulatú, bordó bakancsot nem tudtuk kihagyni. Az ugye világos, hogy minden más hozzá van igazítva Andrea szettjében.

modell9

Renáta egy már-már unalmasnak mondható szettet dobott fel a jól kiválasztott kendőjével. Amikor megláttuk, óhatatlanul rátapadt a szemünk, és egyből jobb kedvünk lett. Ősszel sokszor nem is kell ennél több.

modell1

Ágota egyértelműen a sportosabb összeállítást képviseli a bejegyzésünkben. Nekünk a kalocsai mintás Converse és a kendője is nagyon tetszik.

modell6

Liviu szettjének az egyszerűsége tetszik a legjobban, mégis van az egésznek egy vagány, laza kisugárzása. Ebben az esetben pedig a színtársítás is kifejezetten bejön.

Neked kinek az összeállítása tetszik?

Szavazás eredménye

Loading ... Loading ...

Címkék: , , ,