Mit hordanak az Interferenciák színházi fesztiválon?

admin, 2014. december 2. kedd

Felénél tart a kolozsvári Interferenciák Nemzetközi Színházi Fesztivál negyedik kiadása, épp itt az ideje megnézni, hogy miként öltöznek a fesztiválozók. Eddig minden este színházaztunk, mindig figyeltük, hogy milyen a felhozatal, így ki merjük jelenteni, hogy mostani összeállításunkba azok kerültek be, akik folyamatosan stílusosak voltak:

 

modell1

 

Tika egy csöppnyi Budapestet hozott az Interferenciákra. Nekünk azt tetszik leginkább, ahogyan megbolondítja a szürke összeállítását a piros cicás pulcsival és a rózsaszín díszítéses sportcipővel. Persze mondhatnánk, hogy neki könnyű a Nemruci Turkáló (nem véletlenül jutott róla eszedbe Nemjuci) egyik társalapítójaként mindig a legjobb és legújabb dizájner cuccok közül választhat: mostani összeállításában a pulcsi és a táska is egyedi termék.

 

modell2

 

Stief Magda, a kolozsvári színház Németországban élő örökös tagja és az idei Interferenciák egyik legjobban öltözködő állandó résztvevője. Nekünk leginkább az összeállításának a merészsége és a lazasága tetszik, hogy simán mer kockáztatni.

 

modell3

A színházban általában menő feketében öltözni, mert viselője elegánsabbnak tűnik tőle. Enikő szettjében pont az tetszik a legjobban, hogy fittyet hány erre a fekete (szürke) eleganciára, sőt a gumicsizmájával ki is kezdi azt. Az utóbbi egyébként elég menő lett a színházban a mostanság tapasztalható esős időjárás miatt.

 

modell4

Csillának a citromsárga sapkája és a sála tetszett meg egyből, valódi bohócos vidámságot és lendületet hozott a fesztiválozásban már egy kicsit megfáradt társaságba. Látszik, hogy nagyon jól tudja mi az, ami jól áll neki.

 

modell5

Csaba a fesztivál protokollcsapatának a tagja, nem annyira a extrás kiegészítőivel és összeállításaival tűnik ki a tömegből, hanem megbízható választásaival, hogy minden este a szemnek kellemesen tud öltözni.

[poll id=”14″]

Címkék: , , ,

Egy hozzászólás ”

  1. Portik Noémi:

    Enikő