Még mindig nem tudod, mit vegyél fel a szilveszteri buliba? Segítünk!

admin, 2018. december 31. hétfő

2018-as év egy eseményekkel teli év volt, a fashion világában is. Örömmel konstatáltuk, hogy a fast fashion mellett egyre több kisebb márka jelent meg a piacon, és egyre többen vásárolnak környezettudatosan is. Ha pedig esetleg még mindig hezitálnátok, hogy mit is viselnétek szívesen az óévbúcsúztató bulin, összegyűjtöttünk egy trendi válogatást,  szem előtt tartva, hogy olyan univerzális darabok legyenek, amelyekhez hasonlók a legtöbb nő (és férfi) szekrényében nagy valószínűséggel megtalálhatók.

 

A kimért: 

Vannak olyan színek és fazonok, amelyek mindenkiben az elegancia érzését keltik. Ilyen a fent látható sötétkék (de akár lehetne fekete) kezeslábas is, ezüstös díszítéssel. Természetesen a kiegészítők és a cipők is hasonló színben kell pompázzanak.

A csillogó egyéniség: 

 

Azt hiszem, az egyik legszokványosabb outfit szilveszterre a glitteres, csillogó, arany vagy ezüst egyberuhák. Ennek több változata is van: pántos vagy pánt nélküli, illetve a fent látható, meglehetőse zárt fazon is, aminek még hosszú ujja is van, és ezáltal épp kellően visszafogottá teszi ezt a nagy csillogást.

A meglepő: 

Minden évben van valaki, aki a szilveszteri partin valami innovatívat, ötleteset fog felvenni. Idén lehetnél te az egyik? Persze lehet, hogy ehhez már későn szólunk, és nincs elég idő beszerezni egy különlegesebb darabot.

A laza: 

Kényelmes és szép is. Tipikusan az a ruha, amiben könnyen mozoghatsz és garantáltan nem kell majd feszengeni.

A magabiztos:

 

Könnyű, lenge ruha. Nagy előnye, hogy simán alá lehet venni egy egyszínű garbót és egy leggingset is, és akkor melegen is, elegánsan is öltöztünk fel. És természetesen neked lesz az egyik legkönnyebb dolgod, ha a táncparketről a kertbe kell kimenj tűzijátékot nézni!

Az örök kis fekete: 

Ez az a ruha, amivel szinte soha nem lehet mellélőni. Illetve pont ez lehet az egyetlen hátránya is a szilveszteri buliban: lehet, hogy mások is pont így gondolták, és hasonlóan fognak megjelenni. Segíthet a dolgon valami nagyon feltűnő, egyedi ékszer.

A rózsaszín párduc:

Merész szín, merész vonalak. Tuti, hogy mindenki felkapja majd a fejét!

Legjobb barátnős dress: 

A barátnőddel közösen mennétek buliba? Az ugyanolyan (vagy összecsengő) ruha még mindig menő!

A macskanő-ruha: 

Virágkorukat élik a csillogó-gumihatású ruhák is. Családi összejövetelekre inkább kerüljük, ha nem akarunk a rokonságnak elegendő témát szolgáltatni az est többi részére, illetve 2019 első hónapjaira is.

 

A rafinált: 

Nagyon elegáns, nagyon alkalomhoz illő és mégis különleges ez a bársonyruha, bár ügyeljünk rá, hogy ne legyen “felkaptam gyorsan egy háziköntöst” hatása. De ebben szerintünk kiválóan fog esni az éjféli pezsgő, még akkor is, ha csészéből iszod!

Kislányosan csipkés:

Csipke, csipke, csipke, mivel mással lehetne jellemezni ezt a ruhát? Nem túl kivágott, mégis a mintáknak köszönhetően megvan a ruha maga varázsa.

Visszafogott, elegáns, az örök befutó:

Ez az az öltözék, amit a nagytatád és a nagymamád is szépnek fog találni! Így ha családi szilveszterre készül, ezzel biztos mindenkit elbűvölsz! (De természetesen egy buliban is lehetünk elegánsak, így ha úgy gondolod, hogy nem fog rajta némi pizza-sör landolni, akkor ezzel az outfittel szerintem ott is elnyered mindenki tetszését!)

Klasszikusan laza: 

Visszafogott outfit, amiben megvan az elegancia, az innováció és persze némi szellemesség is! A mellény lemaradhat, de a mintás ing (esetleg a rikító zokni) kötelező!

Legyen csodálatos szilveszteretek, búcsúztassátok az óévet jókedvvel! BUÉK! 

Címkék: ,