Márta és Csongi: sötét elegancia

admin, 2012. október 7. vasárnap

Mindjárt vége a 12. Filmtettfesztnek Kolozsváron, de előtte még megmutatjuk nektek a szombati vetítések legjobban öltözött nőjét és férfiját.

Márta

“Általában turkálóban szoktam vásárolni, nem érdekelnek a márkák.  Mindegy ki gyártotta, csak az a lényeg, hogy tetsszen, és akkor megveszem.  Ha az utcára kimegyek szeretek elegánsabban öltözni, ritkán lehet engem sportosban látni.  Kedvelem a sötétebb árnyalatú kéket és zöldet. A szürke és a fekete pedig nagyon praktikus. Most is eszerint öltöztem.”

Cipő: Salamander
Nadrág: ONLY, turkáltam
Ing: Vera Moda, turkáltam
Kardigán: nem tudom, turkáltam
Sál: nem tudok róla semmit, mert a testvéremé

Csongor

“Nem öltözködöm tudatosan, általában azt veszem fel, ami először a kezembe akad. A sötétebb árnyalatú darabokat szeretem, olyanokat is szoktam választani, így könnyű találtatni. Tegnapelőtt kaptam ajándékba ezt a cipőt, s gondoltam a vetítéses ideális alkalom lesz arra, hogy kipróbáljam, ez a kék póló pedig a kedvencem. A zakó és a nadrág épp elől volt, nincs olyan sok ruhám, hogy válogassak.”

Zakó: turkáltam
Póló: nem emlékszem hol vettem
Nadrág: erről sem tudok semmit
Cipő: ajándék, nem tudom

2 hozzászólás ”

  1. Katerina:

    Tenyleg ok ketten voltak a legstilusosabbak aznap? Teeenyleg? Ez elegancia?… A fiu outfitje korrekt, teljesen ‘safe’, de legalabb osszeillenek a darabok. (Lajk a velur es barsony parositasert. egy mas felsovel a kek helyett abszolut meno lenne. Vilagosabb, vagy vidamabb, esetleg csikos. Es egy Ray-Ban napszemuveg hozza :) szivesen lennek a stylistja, mert az alapanyag jo.) Ellenben a lany osszeallitasa teljesen semmilyen (no offence intended, de nem egy best of stilus osszeallitasban a helye).

  2. Tagliatelle:

    Teljesen egyetértek Katerinával. Véleményem szerint is a srác “szerelése” rendben van (talán fel lehetett dobni valami vidámabb színnel, de lévén, hogy este volt, a sötét tónusok is szerintem abszolút elfogadhatóak). A lány öltözéke véleményem szerint több kívánni hagy maga után, számomra pl. a cipő a legkirívóbb tévedés – úgy gondolom, hogy egy fordított bőr jobban talált volna a ruházathoz.