Interferenciás fesztiváldivat másodszor: a részletek megbolondítanak

admin, 2014. december 8. hétfő

Vasárnap este véget ért a 4. Interferenciák Nemzetközi Színházi Fesztivál Kolozsváron, aminek idén A test történetei volt a témája, de mivel ez egy divatblog, inkább azzal foglalkozunk, hogy mivel fedték el a testet. Olyan szetteket válogattunk be a második fesztiváldivatos összeállításunkba, amelyek kitűntek a tömegből.

 

modell2

Noéminek az aranyozott hatású, pántos cipőjét szúrtuk ki egyből, és annyira megtetszett az összeállítása, hogy rögtön tudtuk, hogy le akarjuk fotózni. Kifejezetten tetszik a könnyű, áttetsző hosszú szoknya és a betétes bőrkabát merész társítása, illetve a fémes hatással való játék a már említett cipőn, a bőrkabát csatjain és a szoknya csillogásán.

 

modell3

 

Simán szerepelhetett volna az első Interferenciás összeállításunkban is Ágota, rendszeresen találkoztunk vele színházban, s soha nem tudunk betelni stílusérzékével. Látszik, hogy minden darabot gondosan kiválasztott, egyik sem hivalkodó, de mindegyikben van egy kis geg, ami az átlag fölé emeli. Például a blúzán oldalt található csipke, amihez tökéletesen passzol a csavart gyöngysor.

 

modell4

 

Kingát a lazaságáért szerettük, hogy bevállalt egy nem tipikusan színházi, erősen eklektikus szerkót, amit tudott is viselni. Az ő esetében tényleg nem az egyes darabok színességét kell értékelni, hanem a végső összhangot.

 

modell5

 

Nem úgy Réka esetében, aki kifejezetten az egyes darabokban rejlő huncutsággal fogott meg. Így a lakkozott platformcipő, az apró virágmintás farmernadrág és a bő szabású kardigán.

 

modell1

 

Péter halálfejes pulóvere csak úgy vonzotta a tekinteteket, gyakorlatilag elképzelhetetlen volt, hogy kihagyjuk. Igaz ez még úgy is, hogy a neonszínes kiegészítőket már nem érezzük annyira trendinek. Mondjuk ezek olyan ízlésesen vannak összeválogatva, hogy igazán nem is tűnik fel.

[poll id=”15″]

Címkék: , ,