Gellért és Emőke: nyárias orosz gallér és monokróm báj

admin, 2012. augusztus 19. vasárnap

Itt a Kolozsvári Magyar Napok legjobban, legstílusosabban öltözött nőit és férfiait bemutató sorozatunk harmadik része. A csütörtöki és pénteki kiválasztottakat itt és itt lehet megnézni.

 Gellért

“Szeretek ingben járni, és ameddig még nyár van, szeretném kihasználni, hogy lazábban tudok öltözködni. Egy ideje már tetszenek az orosz galléros ingek, s próbáltam minél többet begyűjteni. Általában turkálóból szerzem be a cuccaimat, mert jutányosabb áron kapom ott meg őket, és vannak olyan helyek, ahol szinte még újan meg lehet vásárolni. Színben az a szempont, hogy ne legyenek nagyon eltérőek egymástól a darabok. A szemüveget aszerint választottam, hogy legyen megfelelő kinézetű, de tudjam is megfizetni. Szögletesebb formájú, de gömbölydedebb is egyen.”

Ing: Auchan
Nadrág: H&M
Szandál: SCOfus
Óra: Q&Q

Emőke

“Leginkább a hangulatomtól függ, hogy milyen stílusú és színű ruhákba öltözöm. A pasztell árnyalatokat kedvelem jobban. Különösebben nem figyelem, hogy mi a trend, a divat. Ha megengedem magamnak, akkor szeretek vásárolni, nem feltétlen turkálókban – bár most a blúzom és a szoknyám onnan van -, hanem Kolozsvár központjában található egy-két olyan jó üzlet, ahol érdekesebb ruhadarabokat lehet vásárolni.”

Blúz: turkáló
Szoknya: turkáló
Cipő: már nem tudom hol, de biztos nem turkáló, cipőt nem szoktam ott venni
Szemüveg: nem tudom, talán a Iulius Mallban valahol

Címkék:

3 hozzászólás ”

 1. Anna:

  :)) egyelőre még nem bővítettünk társkeresővel a Pinkdáma profilját, de annyiban tudunk segíteni nektek, hogy ha a kedves érintettek megkeresnek minket az elérhetőségeikkel, akkor továbbítjuk felétek az információkat.nn1

 2. Vitorás:

  Emőkének a telefonszámát, ha lehetne…
  Lehessen! :)

 3. Ufonauta:

  A húgomnak pedig Gellért száma kéne…
  Lehetne?:)